Tag: vermist

Vermiste meisjes in verkeerde trein gestapt

Afgelopen week deed de politie een oproep aan iedereen in de omgeving van Oss om uit te kijken naar 2 vermiste meisjes van 10 en 11 jaar oud. Zij zouden voor het laatst zijn gezien in de Willy Andriessenstraat te Oss op een blauwe omafiets, maar later spoorloos zijn verdwenen.

Door de ophef die het vervolgens veroorzaakte op Sociale Media zijn de meisjes uiteindelijk weer gevonden op het station van Nijmegen. De meisjes verklaarde dat zij verdwaalt waren en in de verkeerde trein waren gestapt. De meisjes zijn door de politie meegenomen en bij de ouders afgeleverd.

{mymaplocation id=355,325 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Trein Meisje, trein nieuws, Trein Nijmegen, Trein Oss, vermist

Vermist meisje van 17 was op trein gestapt

Afgelopen week heeft de politie met man en macht gezocht naar een vermist meisje van 17. Het meisje was met 4 vrienden onderweg van Den Helder naar Texel, maar was ineens spoorloos. Hierop werd een zoekactie gestart met 4 boten van de KNRM en een helikopter. Zowel de haven als de veerpont waren uitgekamd. Het meisje bleek echter onvindbaar voor de hulpdiensten.

TESO Veerpont

Later bleek dat het meisje van 17 op de trein was gestapt naar huis, omdat ze er geen zin meer in had. Ze had haar vrienden niet ingelicht, waardoor ze allemaal flink zijn geschrokken. Het meisje van 17 had mogelijk gedronken, waardoor deze impulsieve actie waarschijnlijk is ontstaan.

{mymaplocation id=156,157 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

politie, Trein Den Helder, Trein Meisje, trein nieuws, vermist

Kind pakt verkeerde trein en vindt ouders 37 jaar later

Een 43-jarige Chinese vrouw is haar ouders 37 jaar geleden kwijt geraakt op een treinstation. Ze stapte als 6-jarige meisje in de verkeerde trein, waarop ze de weg terug niet meer wist te vinden. Ze heeft op 6-jarige leeftijd een aantal keer geprobeerd om over te stappen, maar kwam uiteindelijk 725 kilometer verderop terecht. De plaatselijke autoriteiten hebben zich vervolgens over het kind ontfermd, maar hadden verder geen idee waar ze vandaan kwam.

Jiang Ai-wu was ondertussen 43 jaar oud en heeft altijd de hoop gehad haar ouders terug te vinden, maar had geen idee waar ze moest beginnen. De dochter van Jiang Ai-wu liet het hier echter niet bij en heeft zich aangemeld bij een website voor vermiste personen, waarop zij erachter kwam dat de familie van haar moeder ondertussen was verhuist.

Vrouw heeft 37 jaar lang hoop gehouden op het terug vinden van haar ouders.

china, kindje, ouders, politie, trein, vermist

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!