Tag: Treinkaartjes actie

Trein + Valentijnsactie bij NS International

Het is momenteel mogelijk om te profiteren van de trein Valentijns actie bij NS International. Hiermee kunt u een 2-persoons treinticket naar Antwerpen kopen voor slechts € 49. Op deze manier is het wel heel erg aantrekkelijk op de meest romantische dag van het jaar te beleven in een andere stad. Verras uw partner met een goedkoop treinkaartje naar Antwerpen en profiteer van deze Valentein trein aanbieding naar Antwerpen.

Deze trein actie is speciaal voor Valentijnsdag gemaakt en ideaal om cadeau te doen! Voor een prijs van slechts € 49,- is deze aanbieding uniek en betaalbaar. Heeft u altijd al een korte stedentrip willen maken met de trein? Dan is dit uw kans, want zo goedkoop zult u het niet snel meer tegenkomen. Aarzel niet en bestel uw treintickets direct via de bovenstaande knop!

Trein aanbieding

2-persoons retour naar Antwerpen voor € 49,-

Goedkoop treinkaartje, Korting Antwerpen, Trein Antwerpen, Trein Valentijn, Treinkaartjes actie

Trein naar de Vakantiebeurs

Trein naar Vakantiebeurs
Wilt u met de trein naar de Vakantiebeurs in Utrecht? Dat is heel eenvoudig, want de beurshallen liggen vlak naast het station. Duizenden bezoekers van dit evenement maken daarom ook gebruik van het Openbaar Vervoer. Benieuwd hoe u met de trein naar de Vakantiebeurs kan? Lees het onderstaande goed door, zodat u precies weet van welke vervoersmiddelen u gebruik moet maken.Trein naar Vakantiebeurs

Jaarbeurs Utrecht, Trein Vakantiebeurs, Treinkaartjes actie, Treinuitje, Vakantiebeurs Utrecht

Lees verder

Trein naar Margriet Winter Fair

Dagretour + Margriet Winter Fair
Van 22 t/m 28 november is het weer mogelijk om met de trein naar de Margriet Winter Fair te reizen. De entreeprijs voor dit evenement bedraagt € 19,95, maar u kunt tevens een combiticket entree + NS dagretour bestellen voor € 31. Zo reist u voor slechts € 9,- heen- en weer ongeacht het opstapstation en hoeft u niet met de auto (parkeergeld + brandstofkosten). De treinkaartjes actie is te bestellen via de onderstaande link, waarna u een e-ticket NS Dagretour + een entreebewijs Margriet Winter Festival ontvangt per e-mail.Dagretour + Margriet Winter FairDe Brabanthallen te s’Hertogenbosch worden omgetoverd in een geweldige plek met ruim 300 boetiekjes, muziek, eten en gezelligheid. Doe uw kerstinkopen op de Margriet Winter Fair en beleef de inspirerende workshops op het gebied van mode, beauty, lifestyle en koken. Daarbij kunt u gezellig meezingen/dansen bij één van de vele optredens op de Margriet Winter Festival.

Jaarbeurs Utrecht, Margriet Winter Fair, Trein Utrecht, Treinkaartjes actie, Utrecht Centraal

Lees verder

Trein naar VT Wonen en Design beurs

Vt Wonen
Wilt u binnenkort naar de VT Wonen beurs? Reis dan per trein naar de Amsterdam Rai en ontdek hoe eenvoudig het is. Wanneer u met de trein naar station Amsterdam Rai reist hoeft u slechts 5 minuten te lopen en u bent er! Maak het uzelf gemakkelijk en bespaar op parkeer- en brandstofkosten. Reis met de trein naar VT Wonen en profiteer van de huidige actie die tot 06 oktober 2019 lopende is. U kunt namelijk al een NS Dagretour + entreebewijs kopen voor slechts € 29 ongeacht het opstapstation. Houdt er wel rekening mee dat deze aanbieding niet geldig is in combinatie met andere NS Kortingsacties.Vt Wonen

Goedkoop treinkaartje, trein Amsterdam, Trein Beurs, Trein Dagje Weg, Treinkaartjes actie

Lees verder

2-persoons Hotel, Reis en ontbijt voor € 99

Wilt u er even tussenuit? Profiteer dan van deze treinkaartjes actie! Voor slechts € 99,- boekt u al een hotel, ontbijt en heen- en terugreis met de trein naar bijvoorbeeld het badhotel in Scheveningen. Op deze manier wordt een weekendje weg of hotelovernachting met de trein wel heel aantrekkelijk. Naast een hotelovernachting en ontbijt heeft u tijd genoeg om de omgeving te verkennen en kunt u genieten van alle hotel faciliteiten.

Handig om te weten

 • De treintickets worden geleverd in de vorm van een speciale code die moet worden geactiveerd via NS.nl/eticket;
 • Deze actie is geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia;
 • Tickets worden uiterlijk 2 weken van tevoren per mail toegestuurd;
 • Bevestiging en treintickets uitgeprint meenemen.

Eropuit met de Hotel + Trein actie!

Ontdek wat Nederland allemaal te bieden heeft en trek eropuit met deze geweldige actie. Wees er snel bij, want hotels als het Badhotel in Scheveningen zitten vaak snel vol.

Samenvatting:

 • 2-persoons overnachting;
 • 2-persoons ontbijt;
 • 2-persoons heen- en terugreis met de trein;
 • Reserveringskosten.

Hotel actie, hotel en trein, trein actie, Treinkaartjes actie

Komt er een app voor IOS (Apple) toestellen?

Er is momenteel een trein/OV app uitgebracht door Goedkoop-treinkaartje.nl, waarmee de laatste acties, het laatste nieuws en storingen naar u toekomen! Zo hoeft u nooit meer te zoeken en bent u op de hoogte van de mogelijkheden die het reizen met de trein te bieden heeft. Uiteraard zijn er regelmatig bezoekers die zich afvragen of er ook een IOS versie wordt uitgebracht. In verband met onze technische beperkingen laat deze versie nog even op zich wachten, maar voorlopig kunt u ons natuurlijk volgen via Facebook en de nieuwsbrief, waarin we onze belangrijkste/populairste artikelen plaatsen.

Heeft u een Android toestel?

OV app, Reizen met korting, Trein app, trein korting, Treinkaartjes actie

Nieuwe trein app brengt trein acties naar u toe!

Wilt u dagelijks updates ontvangen, nieuws ontwikkelingen op de voet volgen en de laatste treinkaartjes acties direct op uw mobiel ontvangen? Download/installeer dan nu de app van Goedkoop-treinkaartje.nl, want deze is sinds vandaag beschikbaar voor Android toestellen. De IOS (Apple) versie zal nog even op zich moeten laten wachten, maar gebruikers van Android-toestellen hoeven niet langer te wachten.

Direct downloaden? Klik hier!

.

Vragen worden snel beantwoord

Naast de mogelijkheid om acties en het laatste nieuws direct op uw mobiel te ontvangen zijn wij bezig met het opzetten van een heuse community die elkaar helpt. Dit kan middels het forum dat is geïntegreerd in de mobiele applicatie. Op deze manier kunnen reizigers vragen stellen en kunnen andere behulpzame reizigers helpen. Uiteraard zullen er ook beheerders zijn die de vragen controleren om op deze manier de kwaliteit van het forum te bewaken.

Heeft u een vraag of wilt u andere reizigers graag helpen? Download de app of doe mee via Trein-Forum.nl!

Goedkoop treinkaartje, ns kortingsactie, OV app, Trein app, Treinkaartjes actie

Inchecken bij OV poortjes met NS E-ticket

vra

Heeft u een treinticket op internet gekocht of wilt u gebruik maken van een treinkaartjes actie? Vaak worden deze in de vorm van NS E-tickets uitgegeven. Deze dienen eerst te worden geactiveerd via het internet, waarna u ze kunt uitprinten en meenemen op reis. Niet alle OV poortjes zijn voorzien van een barcode-scanner. Daarom moet u het poortje zoeken met een symbool van een barcode op de rechterdeur, waarna u de vierkante barcode op uw e-ticket voor de lezer kunt houden. De poortjes zullen vervolgens opengaan, waarna u bent ingecheckt. Houdt er rekening mee dat het bij retourtickets en trein acties van belang is dat u ook uitcheckt (met dezelfde methode).

Inchecken uitchecken internationaal treinticket

NS E ticket, NS Klantenservice, OV vragen, Treinkaartjes actie, Veelgestelde vragen

Superdaltickets voor € 19,90 in oktober 2015

Heeft u nog goedkope treinkaartjes nodig? Bestel dan de Superdaltickets voor slechts € 19,90 via de Spoordeelwinkel. Hiermee kunnen 2 personen onbeperkt reizen op een dag naar keuze binnen de reisperiode. De reisperiode loopt van 01 oktober 2015 t/m 30 november. De tickets zijn te koop t/m 31 oktober 2015, dus wees er snel bij als u komend najaar nog met korting in de trein wilt reizen.

De Superdaltickets zijn geldig voor 2 personen in de 2e klas, waarbij het de bedoeling is dat u samen in- en uitstapt. Houdt er rekening mee dat de Superdaltickets op iedere dag van de week geldig zijn, maar pas vanaf 11:00 uur.

Voorwaarden van de Superdaltickets

Uiteraard zijn er een aantal voorwaarden aan deze 2-persoons aanbieding verbonden. Lees deze goed door, voordat u op een aankoop overgaat.

 • Tickets zijn geldig van 01 oktober t/m 30 november 2015;
 • Tickets zijn geldig in de 2e klas voor 2 personen;
 • U reist samen via hetzelfde aankomst en vertrekstation;
 • Verkrijgbaar via de Spoordeelwinkel voor € 19,90;
 • U ontvangt e-tickets die u dient te verzilveren.

Lees voor de zekerheid de voorwaarden op de betaalpagina nogmaals door.

 

 

NS dagkaart actie, ns kortingsactie, trein actie, trein korting, Treinkaartjes actie

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!