Tag: Trein Zaandam

Defecte trein op overgang bij Zaandam

Afgelopen dinsdag heeft een defecte trein op het spoor voor vertraging gezorgd. Zowel automobilisten als treinreizigers ondervonden hinder, doordat de trein de spoorwegovergang van en naar Koog aan de Zaan afsloot. Weggebruikers werden verzocht om een alternatieve route te kiezen. Treinreizigers moesten wachten op een hulplocomotief die de trein op weg heeft geholpen.

spoorwegovergang, Trein Defect, Trein vertraging, Trein Zaandam

Lees verder

Jongeren mishandelen reizigers in trein bij Zaandam

Afgelopen week heeft een viertal jongeren voor onrust gezorgd in de trein. Zij zouden zich vervelend hebben gedragen in de trein, waarop één van de inzittende het viertal hierop aansprak. Dit viel echter verkeerd bij de jongeren, waarop zij de man hebben mishandeld. Een 34-jarige inwoner van Zaandam schoot de man te hulp, maar werd hierop ook belaagd door het agressieve viertal. De 34-jarige medereiziger moest uiteindelijk naar een huisarts om te worden behandeld aan zijn verwondingen.

Minister Mansveld

Een woordvoerder van de politie liet in een reactie weten dat het om 15, 17, 17 en 18-jarige jongeren ging en dat zij zijn aangehouden op de Gedempte Gracht in Zaandam. De werkelijke toedracht van het geweld wordt nog onderzocht, maar uiteraard zullen deze jongeren bestraft worden voor hun daden.

{mymaplocation id=95,93 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Geweld in Trein, Trein geweld, Trein mishandeling, trein nieuws, Trein Zaandam

Reizigers moeten trein op Zaandam Centraal verlaten

Afgelopen maandag was de trein van Amsterdam naar Uitgeest weer overvol, waardoor passagier zich geen houding meer wisten te geven. Verschillende reizigers kregen het met elkaar aan de stok en naar de conducteur werd niet meer geluisterd. Verschillende reizigers begonnen te huilen, waarop de dienstdoende conducteur besloot om iedereen uit de trein te halen. Het was niet meer veilig, waardoor iedereen werd verzocht om de trein te verlaten.

NS jaarkaart

Bekend probleem

Het traject van Alkmaar naar Uitgeest is al enkele weken een horror-traject. Eerder raakte een oude man bewusteloos op het traject en moest de politie er aan te pas komen om hem te helpen. Reizigers wouden de trein niet verlaten, omdat zij er nooit meer in zouden komen. Regelmatig komt het voor dat reizigers achter worden gelaten op het perron, omdat er gewoon niemand meer bij past.

Volgens een woordvoerder van de NS zijn zij op de hoogte van de problemen, maar is er niets aan te doen. Het is onmogelijk om de treinen langer te maken op het traject. Daarbij is ook het aantal treinen op maximale capaciteit.

{mymaplocation id=95,93 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Problemen op spoor, Spoor politie, trein nieuws, Trein Zaandam, Volle treinen

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!