Tag: Trein vuurwapen

Man met doorgeladen vuurwapen uit trein gehaald op Schiphol

Trein Nieuws Nederland

Het klinkt bijna ongeloofwaardig, maar afgelopen zaterdag kwam het wel heel dichtbij. De Marechaussee ontving zaterdag een melding via 112 dat er een persoon een vuurwapen doorlaadde in de trein naar Schiphol. Een speciaal team van de Marechaussee heeft de man vervolgens uit de trein weten te halen. Ook zijn compagnon werd in hechtenis genomen.

marechaussee, Trein Schiphol, Trein vuurwapen

Lees verder

Man onterecht uit trein gehaald

Afgelopen week heeft de politie in Utrecht een man uit de trein gehaald, omdat hij een vuurwapen bij zich zou dragen. Een passagier had melding gemaakt van een vuurwapen gevaarlijke man in de trein, waarop de politie direct in actie kwam. Nader onderzoek wees echter uit dat hij geen wapen bij zich droeg, waardoor hij onterecht uit de trein is gehaald. Een aantal maanden geleden is er ook al een man met een nepgeweer uit de trein gehaald.

De trein was vanuit Arnhem onderweg naar Utrecht, waarop één van de inzittende een wapen dacht te hebben gezien. De politie heeft vervolgens de deuren op het perron dichtgehouden, zodat ze de verachte konden aanhouden. Dit proces verliep soepel en geheel volgens plan, maar de verdachte bleek uiteindelijk niet gevaarlijk. Reizigers liepen door het incident echter geen vertraging op, waardoor de schade van het incident beperkt is gebleven.

Trein geweld

politie, Spoor politie, trein nieuws, Trein vuurwapen, Utrecht Centraal

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!