Tag: Trein Kampen

Proef met zelfrijdende trein

Eerder werd aangekondigd dat NS een proef zou doen met de eerste zelfrijdende trein. Hierbij zou personeel van zowel de fabrikant als NS aanwezig zijn om gegevens en data te analyseren. Dinsdag 10 december was het dan eindelijk zover! In de nacht van dinsdag op woensdag vertrok de eerste zelfrijdende trein van Swifterbant naar station Kampen Zuid en niet zonder succes.

Machinist Nieuws, Trein Kampen, Trein Swifterband, zelfrijdende trein

Lees verder

Hond geraakt door trein bij Zwolle

Afgelopen week werd een hond op het spoor bij Zwolle geraakt door een aanstormende trein. Direct maakte de machinist melding van het incident, waarna de politie als eerste ter plaatse was. De hond bleek licht geraakt te zijn, waardoor hij het voorval heeft overleefd. Het gaat om een gechipte bruine labrador, waarvan het baasje nog onbekend is. Vreemd dat het baasje van de labrador onbekend is, terwijl het dier is gechipt. Dit zou toch één van de hoofdredenen moeten zijn van chippen?

Trein actie

Het treinverkeer tussen Zwolle en Kampen heeft hierdoor enige tijd stilgelegen. Reizigers moesten op dit traject dan ook gebruik maken van busvervoer, waarbij de vertraging opliep tot 30 minuten. Na enkele uren werd het treinverkeer weer vrijgegeven en reden treinen weer volgens de normale dienstregeling.

{mymaplocation id=44,365 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Aanrijding met trein, Trein hond, Trein Kampen, trein nieuws, Trein Zwolle

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!