Tag: Trein Europa

10x weg met NS International

Trein Nieuws 2020

Is het weer tijd om er tussenuit te gaan? Dan wil je natuurlijk wel op een verantwoorde manier reizen. Gelukkig zijn treinverbindingen naar honderden Europese bestemmingen beter dan ooit. Zeker de onderstaande 10 treinbestemmingen zijn goed bereikbaar en direct te boeken bij NS International.

ns international, Trein Europa

Lees verder

Boek een stedentrip in de zomer van 2015!

Komende zomervakantie een keer een leuke stad bezoeken? Boek dan een goedkope stedentrip via onze website! Op onze website vindt u de goedkoopste treintickets en hotelovernachtingen, waarmee uw stedentrip helemaal compleet is. Reizen met de trein is ideaal! De trein biedt vele voordelen, zoals u in de onderstaande tabel kunt zien. Daarbij hoeft u niet 2 uur van tevoren op het perron te verzamelen en komt u aan het in hartje centrum!

Geen stress door:

 • File
 • Parkeerproblemen
 • Routebeschrijving

Besparen op reiskosten als:

 • Brandstof
 • Parkeren
 • Tolwegen

Stedentrip met trein

Met de trein begint uw vakantie direct!

Hotel actie, hotel en trein, Mini Stedentrip, Reistips Europa, Trein Europa, Trein stedentrips

Lees verder

Top 5 Europese bestemmingen

Top 5 Stedentrips Europa

Natuurlijk houden wij van Goedkoop-treinkaartje.nl van stedentrips binnen Europa en we zijn gelukkig niet de enige! In de afgelopen jaren hebben wij heel wat reizigers blij gemaakt met geweldige aanbiedingen en lage tarieven voor treinreizen naar populaire bestemmingen binnen Europa. Hieruit blijkt dat een aantal steden verreweg het populairst zijn en die hebben wij nog maar eens voor jullie op een rijtje gezet! Daarom hebben wij op deze pagina de top 5 Europese bestemmingen voor stedentrips met de trein opgesteld.

Goedkope Stedentrip, Mini Stedentrip, Reistips Europa, Trein Europa, Trein stedentrips

Lees verder

Korting op InterRail door Europa

Europa InterRail

Wil jij in de komende periode met korting door Europa reizen? Met de InterRail kun je in een bepaalde periode onbeperkt met de trein reizen en u ontvangt momenteel 15% korting op uw boeking!

Europa InterRail

Europa binnen handbereik

 • 5 verschillende InterRail passen om met de trein door Europa te reizen;
 • Noorwegen tot Griekenland;
 • 3300 bestemmingen;
 • Flexibel;
 • Avontuurlijk;
 • 2 kinderen t/m 11 jaar reizen gratis mee in 1e klas.

Met de InterRail kunt u onbeperkt door Europa reizen binnen een bepaalde periode. Bent u benieuwd naar de tarieven voor deze pas? Kijk dan direct in de onderstaande tabel. Wij hebben de prijzen voor u op een rijtje gezet.

Stedentrips worden betaalbaar gemaakt door treinkaartjes acties!

InterRail Europa, Reistips Europa, Trein Europa, Trein InterRail, Treinkaartjes actie

Lees verder

Internationale trein

Bent u opzoek naar een internationale trein? Dan ben u hier op het juiste adres, want wij hebben alle internationale treinen vanuit Nederland voor u verzameld. Zo kunt u op Goedkoop-treinkaartje.nl de goedkoopste treintickets boeken voor treinreizen naar populaire Europese bestemmingen. Zo boekt u via onze website al vanaf € 19,- treintickets naar bestemmingen als Keulen, Lille, Düsseldorf, Antwerpen en Brussel. Hierbij moet gezegd worden dat u ongeveer 82 tot 90 dagen van tevoren dient te boeken om te profiteren van dit uitzonderlijk lage tarief. Uiteraard zijn er regelmatig trein acties die wij op onze website publiceren om het internationaal treinverkeer te stimuleren.

Overzicht van internationale treinen:

Europese Stedentrip

Stedentrip binnen Europa met een internationale trein

Duizenden Nederlanders maken jaarlijks een stedentrip binnen Europa met de trein. Hiervoor worden de internationale treinen dan ook goed gebruikt, maar ook voor zakelijk verkeer bieden deze treinen een uitkomst. Onderweg kan er namelijk gewerkt worden en vanwege de comfortabele stoelen en service aan boord is dit ideaal. Daarbij bespaart u op tijd, aangezien u niet extra vroeg hoeft te verzamelen op het station en direct in het centrum arriveert. Ideaal toch?

Wist u dat de topsnelheid van hogesnelheidstreinen tot 300 km/uur kan oplopen?

{mymaplocation id=6,3,4,5,7,8,9,2,1 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Internationale treinen, InterRail Europa, Reistips Europa, Trein Europa, Trein InterRail

Treinreizen binnen Europa

Heeft u altijd al een stedentrip willen maken? Dan raden wij u aan om met de trein door Europa te reizen. Dit is een geweldige ervaring op zich en u ziet een groot gedeelte van de omgeving. Daarnaast kunt u in alle rust genieten van de faciliteiten aan boord van de trein en heeft u voldoende beweging- en beenruimte op uw zitplaats. Verder bespaart u op brandstof- en parkeerkosten en heeft u geen last van file- of parkeerproblemen. Ten opzichte van het vliegtuig betaalt u vaak iets minder, hoeft u niet een uur van tevoren aanwezig te zijn en reist u recht naar het centrum van uw bestemming.

Stedentrip met de trein

Voor goedkope treintickets binnen Europa kijkt u op Goedkoop-treinkaartje.nl!

Trein Antwerpen, trein berlijn, Trein Brussel, Trein Europa, trein Londen, trein Parijs

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!