Tag: Trein Deventer

Leukste Kerstmarkten in Nederland

Goedkope treinkaartjes met kerst
Het is misschien wel de mooiste tijd van het jaar. Niet alleen de feestdagen en oudjaarsavond maken deze dagen speciaal. Ook de evenementen, activiteiten en kerstmarkten in Nederland maken het verschil. Denk aan bijvoorbeeld het Amsterdam Light Festival, een NS Wandeling of een dagje weg met een goedkoop treinkaartje. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen leuke kerstmarkten in Nederland georganiseerd. Wil jij iets leuks doen deze maand? Bezoek dan een leuke kerstmarkt in Nederland.

kerstmarkt, trein Amsterdam, Trein Den Haag, Trein Deventer, Trein Maastricht, Trein Valkenburg

Lees verder

Blikseminslag bij Teuge legt treinverkeer plat

Door de hevige onweersbuien van gister avond is een trein tot stilstand gebracht bij Teuge. In de eerste berichten leek de trein te zijn geraakt door de bliksem, maar later bleek dat de bliksem in de bovenleiding was ingeslagen. Hierop werd de bovenleiding echter tegen de voorruit van de trein aangeslagen, waardoor de machinist gewond is geraakt en met nog onbekend letsel in het ziekenhuis ligt. Wel heeft hij de trein nog tot stilstand weten te brengen en een tegenliggende trein heeft uit voorzorg ook op de rem getrapt.

Trein actie

Op het moment van de inslag waren er 19 passagiers in de trein. Zij hebben ruim een uur in de trein gezeten, waarna ze met vervangend busvervoer hun reis konden vervolgen. ProRail is vervolgens de reparatie aan de bovenleiding gestart en heeft de trein naar een rangeerterrein gereden. Het treinverkeer tussen Deventer en Apeldoorn heeft de hele nacht stilgelegen, maar kon rond 06:30 uur weer worden hervat.

{mymaplocation id=38,159 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

machinist, NS Storingen, Stormachtig weer, Trein Apeldoorn, Trein Deventer

Geen treinverkeer tot donderdag tussen Apeldoorn en Deventer

Op het traject van Apeldoorn en Deventer is er nog tot donderdag geen treinverkeer mogelijk. Aanvankelijk was gezegd dat de werkzaamheden tot woensdag zouden duren, maar ProRail is tegen onverwachte problemen aangelopen bij de herstelwerkzaamheden aan het spoor. Deze herstelwerkzaamheden waren nodig, omdat er afgelopen zondag een treinongeluk met een auto op de spoorwegovergang bij Teuge heeft plaatsgevonden. Het ging vermoedelijk om een zelfdoding, waardoor de identiteit van het slachtoffer niet is vrijgegeven. Bij het ongeluk is ruim 300 meter spoor vernield, omdat de trein ontspoorde na het incident. Zowel bovenleidingen als het spoor zijn vernield, waardoor er geen treinverkeer mogelijk is.

In de tussentijd heeft de NS bussen ingezet om (gestrande) reizigers te vervoeren. Daarbij worden reizigers tussen Deventer en Utrecht geadviseerd om via Arnhem te reizen en reizigers tussen Amersfoort en Deventer via Zwolle. De vertraging kan hierbij oplopen tot ruim een uur.

{mymaplocation id=159,161 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Herstelwerkzaamheden, prorail, Trein Apeldoorn, Trein Deventer, treinongeluk

Ongeluk tussen auto en trein bij spoorwegovergang Teuge

Afgelopen week heeft een trein op het traject van Apeldoorn en Deventer een auto geschept op de spoorwegovergang bij Teuge. Door het ongeluk ontspoorde de trein, waardoor de schade enorm is. Door de ravage die is aangericht is er op zondag, maanden en dinsdag geen treinverkeer mogelijk op het traject. Ruim 300 meter spoor is vernield, waardoor ProRail met man en macht werkt aan het spoor om dit voor woensdag weer te herstellen. De NS heeft in de tussentijd vervangend busvervoer ingezet op het traject. Daarbij worden reizigers tussen Deventer en Utrecht aangeraden om via Arnhem te reizen. Reizigers tussen Amersfoort en Deventer worden aangeraden via Zwolle te reizen, waarbij men rekening dient te houden met een uur vertraging.

Trein Aanrijding

De inzittende van de auto is omgekomen, maar heeft dit waarschijnlijk bewust gedaan. De identiteit zal dan ook niet bekend worden gemaakt. De machinist, conducteur en 3 inzittende van de trein zijn gelukkig niet gewond geraakt en zijn door hulpdiensten op weg geholpen.

{mymaplocation id=159,38 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Ongeluk met auto, spoorwegovergang, Trein Apeldoorn, Trein Deventer, Trein Zelfdoding

Reiziger laat geslachtsdeel zien in trein

Afgelopen week heeft een reiziger van Utrecht naar Enschede zijn geslachtsdeel laten zien in de trein. De 23-jarige man uit Ermelo werd vervolgens uit de trein gehaald op station Deventer, maar werkte niet mee. Medewerkers van de NS hebben vervolgens gepast geweld gebruikt om de man daadwerkelijk uit de trein te halen, waarna hij is overgedragen aan de politie van Deventer.

Trein korting

De trein kon kort daarna gewoon weer zijn route vervolgen, waardoor de vertraging voor reizigers minimaal is gebleven. De man had het voornamelijk gemunt op vrouwelijke reizigers en liet zonder schaamte zijn geslachtsdeel zien.

{mymaplocation id=221,219,218,216,208,189,159 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Naakt in Trein, Spoor politie, Trein Deventer, Trein Enschede, trein nieuws, Trein Utrecht

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!