Tag: Trein Beurs

Trein naar Kampeer en Caravanbeurs

Trein naar Kampeer en Caravanbeurs

T/m 13 oktober bestelt u voor € 25 een NS dagretour Utrecht + entree Kampeer en Caravanbeurs. Hiermee reist u tegen een vast tarief naar station Utrecht Centraal, waarna jaarbeurs Utrecht op loopafstand is. De NS Dagretour Utrecht is geldig vanaf 09:00 uur in treinen van alle Nederlandse vervoerders van 09 t/m 13 oktober 2019.

Trein naar Kampeer en Caravanbeurs

Na aankoop ontvangt u een unieke code en een voucher entree Kampeer en Caravanbeurs. De code kunt u eenvoudig online verzilveren, waarbij u het gewenste opstapstation en de reisdatum kunt kiezen. De NS dagretour is vervolgens geldig op het gekozen traject, waarbij u de meest logische (kortste) route dient te kiezen. De voucher entree neemt u mee op uw mobiele telefoon (of uitgeprint) en dient als geldig entreebewijs voor de kampeer en caravanbeurs.

Dagje weg met Trein, Trein Beurs

Lees verder

Trein naar VT Wonen en Design beurs

Vt Wonen

Wilt u binnenkort naar de VT Wonen beurs? Reis dan per trein naar de Amsterdam Rai en ontdek hoe eenvoudig het is. Wanneer u met de trein naar station Amsterdam Rai reist hoeft u slechts 5 minuten te lopen en u bent er! Maak het uzelf gemakkelijk en bespaar op parkeer- en brandstofkosten. Reis met de trein naar VT Wonen en profiteer van de huidige actie die tot 06 oktober 2019 lopende is. U kunt namelijk al een NS Dagretour + entreebewijs kopen voor slechts € 29 ongeacht het opstapstation. Houdt er wel rekening mee dat deze aanbieding niet geldig is in combinatie met andere NS Kortingsacties.

Vt Wonen

Goedkoop treinkaartje, trein Amsterdam, Trein Beurs, Trein Dagje Weg, Treinkaartjes actie

Lees verder

Trein naar Dutch Design Week

T/m 27 oktober bestelt u voor € 29 (2e klas) en € 34 (1e klas) een NS dagretour Eindhoven + voucher Dutch Design Week. Hiermee reist u tegen een vast tarief naar station Eindhoven, waarna u zich op 110 verschillende locaties in Eindhoven kunt verbazen en verwonderen. De NS Dagretour Utrecht is geldig vanaf 09:00 uur in treinen van alle Nederlandse vervoerders van 19 t/m 27 oktober 2019.

Na aankoop ontvangt u een unieke code en een voucher entree Dutch Design Week. De code kunt u eenvoudig online verzilveren, waarbij u het gewenste opstapstation en de reisdatum kunt selecteren. De NS dagretour is vervolgens geldig op het gekozen traject, waarbij u de meest logische (kortste) route dient te kiezen. De voucher Dutch Design Week neemt u mee op reis en geldt als geldig entreebewijs

Dagje weg Nederland, Trein Beurs, Trein Dagje Weg

Lees verder

Trein naar de 50 Plus Beurs

50 Plus Beurs aanbieding

Wilt u per trein naar de 50 Plus Beurs te Utrecht? Profiteer dan van de 50 Plus Beurs combitickets, waarbij u voor € 24 een NS dagretour Utrecht + entreebewijs voor de 50PlusBeurs ontvangt en aanzienlijk bespaart op de reis- en entreekosten. Deze aanbieding is geldig vanaf elk station in Nederland, waarmee u al snel tientallen euro’s kunt besparen. Deze treinkaartjes actie is helaas uitverkocht. Wel een kaartje weten te bemachtigen? Deze zijn te gebruiken van 17 t/m 21 september 2019. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen (NS Groespretour, NS Meereiskaart, Upgrade 1e klas).

50 Plus Beurs aanbieding

Deel deze aanbieding met vrienden, familie en collega’s!

Trein Beurs, Trein Dagje Weg

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!