Trein naar Kampeer en Caravanbeurs

Trein naar Kampeer en Caravanbeurs

T/m 13 oktober bestelt u voor € 25 een NS dagretour Utrecht + entree Kampeer en Caravanbeurs. Hiermee reist u tegen een vast tarief naar station Utrecht Centraal, waarna jaarbeurs Utrecht op loopafstand is. De NS Dagretour Utrecht is geldig vanaf 09:00 uur in treinen van alle Nederlandse vervoerders van 09 t/m 13 oktober 2019.

Trein naar Kampeer en Caravanbeurs

Na aankoop ontvangt u een unieke code en een voucher entree Kampeer en Caravanbeurs. De code kunt u eenvoudig online verzilveren, waarbij u het gewenste opstapstation en de reisdatum kunt kiezen. De NS dagretour is vervolgens geldig op het gekozen traject, waarbij u de meest logische (kortste) route dient te kiezen. De voucher entree neemt u mee op uw mobiele telefoon (of uitgeprint) en dient als geldig entreebewijs voor de kampeer en caravanbeurs.

NS Dagretour Utrecht + entree Kampeer en Caravanbeurs

De Kampeer en Caravanbeurs bezoeken? Ga met de trein en bestel deze aanbieding bij de Spoordeelwinkel via de onderstaande link en reis goedkoop met de trein in oktober 2019!

  • Prijs (2e klas): € 25
  • Prijs (1e klas): € 30
  • Verkoop: t/m 13 oktober 2019
  • Reizen: 09 t/m 13 oktober 2019

Kind meenemen?

Wilt u een kind meenemen in de trein in combinatie met deze NS Dagretour actie? Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voor € 2,50 middels een NS Railrunner met u mee.

Wat is er te zien?

De leukste bedrijven en merken op het gebied van kamperen en caravans tonen hun nieuwste en populairste producten op de beurs. Doe ook inspiratie op voor uw vakantie en ontdek de leukste tenten, caravans, bagage mogelijkheden of camping gadgets.

Openingstijden Kampeer en Caravanbeurs

De kampeer en caravanbeurs is dagelijks geopend van 10:00 – 17:00 uur.

Geen NS dagretour of voucher entree Kampeer en Caravanbeurs ontvangen?

Controleer allereerst uw ongewenste mail (spambox). Geen code of voucher ontvangen? Neem dan contact op met de Spoordeelwinkel.

De Spoordeelwinkel is op werkdagen bereikbaar van 8.00-22.00 uur, op zaterdag van 9.00-18.00 uur en op zondag van 09.00-12.00 uur.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!