Tag: Trein Amersfoort

Geen treinen tussen Apeldoorn en Amersfoort door aanrijding

Vanwege een aanrijding tussen een auto en een fietser op een spoorwegovergang in Apeldoorn is er geen treinverkeer mogelijk. Door een eerder ongeluk op de Laan van Spitsbergen was er een file ontstaan. De drukte en verkeerschaos werd nog erger toen de fietser werd geschept door een automobilist op de spoorwegovergang. Hierdoor werd zowel het auto- als treinverkeer gestremd. Treinreizigers tussen Apeldoorn en Amersfoort moeten rekening houden met een vertraging van een uur. De stremming zal nog zeker tot 11 uur duren. Automobilisten moeten tevens rekening houden met extra drukte, doordat de Laan van Spitsbergen en de Europaweg beide zijn afgesloten voor onderzoek.

Aanrijding met auto, Aanrijding met fiets, Trein Amersfoort, Trein Apeldoorn

Lees verder

Treinreis naar Amersfoort

Voor de treinreis naar Amersfoort zijn verschillende goedkope treinkaartjes verkrijgbaar, zoals NS dagkaarten, Dagretours en Enkele Reis tickets. U bestelt deze tickets online bij de aanbieder en ontvangt de treinkaartjes naar Amersfoort met korting binnen 30 minuten per e-mail, waarna u deze uitgeprint mee kunt nemen op reis. Ook goedkoop met de trein naar Amersfoort en in het vervolg op de hoogte gehouden worden? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en like onze Facebook-pagina.

Trein Amersfoort

Lees verder

Treinverkeer tussen Zwolle en Amersfoort last van hinder

Afgelopen maandag heeft het treinverkeer op het traject van Zwolle en Amersfoort bijna de hele dag last gehad van hinder, waardoor er geen treinverkeer mogelijk was. Op het begin van de dag zou er een boom op het spoor liggen en later zou er een persoon over het spoor zijn gelopen. De boom was op het traject tussen Putten en Nunspeet op het spoor gevallen, waardoor reizigers vanaf ‘s ochtends tot ongeveer 16:00 uur last hadden van vertraging. Later was er een persoon op het spoor gespot, waardoor er slechts vertraagd treinverkeer mogelijk was.

Onderhoud aan spoor

Een woordvoerder van de NS wist te melden dat de vertraging waarschijnlijk rond het avonduur weer verholpen zou zijn. Wel was er rondom Zwolle sowieso al vertraging, vanwege geplande werkzaamheden. In ieder geval zullen de treinen op dinsdag weer volgens de normale dienstregeling rijden.

{mymaplocation id=44,25 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Boom op spoor, Persoon op spoor, Spoor werkzaamheden, Trein Amersfoort, Trein Zwolle

Reizigers stelen portemonee van conductrice

Afgelopen week hebben twee 17-jarige jongens de portemonnee van de dienstdoende conductrice gestolen. Tijdens een controle zag de conductrice dat de deur van de conducteursruimte open stond, waarop zij direct ging kijken. Ze betrapte de jongen, maar deze vluchtte naar de toilet. Toen de conductrice ging kijken trof zij haar portemonnee leeg aan, waarop zij de jongen probeerde aan te houden. Het gesprek met het tweetal werd direct agressief en gingen er op het station van Amersfoort vandoor.

Bezuinigingen op beveiliging

Medewerkers van de NS wisten de jongen aan te houden, maar toen zijn vriend hem te hulp schoot wist hij te ontkomen. 2 dagen later is de dader opgepakt, maar de politie is nog steeds opzoek naar getuige die het verhaal van de conductrice kunnen bevestigen. Het tweetal ontkent namelijk iets met de portemonnee te maken te hebben.

{mymaplocation id=25 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Agressie in Trein, NS Conducteur, Trein Amersfoort, Trein Diefstal, Trein geweld

Vrouw met rollator komt onder trein bij Bilthoven

Afgelopen week is een vrouw met een rollator onder de trein gekomen bij Bilthoven. De vrouw liep rond het middaguur een spoorwegovergang bij Bilthoven over, terwijl de slagbomen naar beneden gingen. Van schrik draaide de vrouw de verkeerde kant om en probeerde weg te komen, maar was niet snel genoeg. Het noodlottige ongeluk gebeurde terwijl de gemeente werkt aan een verbetering van de verkeerssituatie op de locatie. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend gemaakt, maar voor dit soort ongevallen moet iets worden uitgevonden. Het zou niet moeten kunnen dat een vrouw met een rollator niet snel genoeg is voor een aanstormende trein.

Aanrijding met persoon

Vertraging tussen Utrecht Centraal en Amersfoort

Door het noodlottige ongeval hebben reizigers last gehad van een half uur tot een uur vertraging. Het treinverkeer op het traject lag stil, waardoor de NS vervangend busvervoer had ingezet op het traject. Reizigers moesten dan ook rekening houden met langere reistijden. Hulpdiensten en de plaatselijke autoriteiten deden enkele uren onderzoek, waarna het treinverkeer weer opgang kwam.

{mymaplocation id=78 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Trein aanrijding, Trein Amersfoort, Trein Bilthoven, Trein Utrecht, Trein vertraging

Aanrijding bij Putten zorgt voor vertraging

Een aanrijding bij Putten heeft afgelopen week voor vertraging gezorgd. De aanrijding tussen een persoon en een trein heeft geleid tot ruim 60 minuten vertraging voor reizigers op het traject van Harderwijk naar Amersfoort. Het gebeurde op zondagmiddag, waarbij er tot 21:00 uur geen treinverkeer mogelijk was op het traject. De NS had bussen ingezet om de reizigers op te vangen, maar zij moesten rekening houden met 60 minuten vertraging.

Aanrijding trein

De politie is een onderzoek gestart, maar een woordvoerder wist al te vertellen dat men niet uitgaat van een ongeluk.

{mymaplocation id=14,25,26,27,249,315 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

 

Aanrijding met trein, Trein aanrijding, Trein Amersfoort, Trein Harderwijk, trein nieuws, Trein Putten

Aanrijding met persoon bij Baarn

In de buurt van station Baarn is afgelopen week een persoon aangereden. Het gebeurde zondagochtend, waarop het treinverkeer enige tijd last heeft gehad van vertraging. Een woordvoerder van de politie kon nog niks zeggen over de toedracht van de aanrijding tussen de persoon en de trein. In ieder geval zal de machinist van deze trein de last het langs moeten dragen.

Aanrijding met trein

 

Op het traject van Hilversum naar Amersfoort heeft het treinverkeer enkele uren stilgelegen, waardoor reizigers gebruik moesten maken van bussen die werden ingezet door de NS. Twee andere treinen hebben door het incident een tijd stilgestaan, omdat zij niet meer verder konden rijden.

{mymaplocation id=49 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Aanrijding met trein, Baarn, Trein aanrijding, Trein Amersfoort, Trein Hilversum

Vertraging door aanrijding bij Hattem

Vanwege een aanrijding met een persoon bij Hattem was er geen treinverkeer mogelijk op de Hanzelijn. Reizigers hebben hierdoor urenlang last gehad van vertraging, omdat ook het busvervoer langzaam op gang kwam. De aanrijding vond plaats rond 16:15 uur, waarna er op de trajecten tussen Amersfoort – Zwolle en Lelystad – Zwolle geen treinverkeer mogelijk was. Over de toedracht van het ongeluk kan de politie nog niks zeggen, maar hierover zal later meer naar buiten worden gebracht.

Hanzelijn

Kort na het ongeluk werden de alarmdiensten ingeschakeld en werd zelfs de traumahelikopter opgeroepen. Deze is niet geland rondom het spoor, omdat de persoon reeds ter plaatse was overleden. Aanvankelijk was de verwachting dat het treinverkeer was weer rond 19:30 uur op gang zou komen, maar dit was rond 18:15 uur al het geval. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en de werkzaamheden snel afgerond. Helaas is het voor de persoon in kwestie minder goed afgelopen, maar was het voor de machinist onmogelijk om te stoppen.

{mymaplocation id=254,22,252,23,413,25,44 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Aanrijding met trein, hanzelijn, Trein aanrijding, Trein Almere, Trein Amersfoort, Trein Zwolle

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!