Tag: Trein aanranding

Opnames van aanranding in trein

Afgelopen vrijdag heeft de politie een opmerkelijke video gedeeld op Facebook. De verdachte in kwestie is voorlopig onherkenbaar in beeld gebracht en krijgt een week om zich te melden bij de politie. De man wordt ervan verdacht op 8 december 2019 zijn geslachtsdeel te hebben getoond. Vervolgens stond de vrouw op om een andere zitplaats op te zoeken en is zij op haar billen geslagen.

Trein aanranding, Trein Amsterdam Zuid

Lees verder

Geweld in trein – Februari 2015

Opnieuw was er weer veel geweld in de treinen van Nederland. Zo werd een tweetal conducteurs in Heerenveen door een 31-jarige Assenaar bespuugd en gebeten, omdat hij te weinig saldo op zijn OV Chipkaart had. De man kon het niet verwerken dat de conducteurs zeiden dat hij zijn kaart moest opwaarderen, waarop hij over ging tot geweld. Medepassagiers hebben de Assenaar vervolgens overmeesterd, waardoor de man kon worden aangehouden.

Trein acties

Ook in Gouda was het raak. Een vijftal jongeren zou in de trein van Utrecht naar Rotterdam  gevochten hebben. De politie had de vijf jongens opgepakt op het station van Utrecht, maar moest ze na enkele uren weer laten gaan. Mocht u in deze trein hebben gezeten en nog aangifte willen doen, raden wij aan dit te doen. De jongens kunnen dan alsnog worden aangehouden en bestraft worden voor hun daden.

Naast al het geweld is er ook een aanrander in de trein gespot. In de trein van Amsterdam naar Utrecht werd een vrouw door een nog onbekende man betast. Hij ging naast haar in de trein zitten en vroeg haar om geld. Toen zij dit weigerde werd de man opdringerig en handtastelijk. Een medepassagier is haar vervolgens te hulp geschoten en heeft zich om haar bekommerd. De getuige/held is met haar op een andere plek in de trein gaan zitten en is later met haar naar het politiebureau gegaan om aangifte te doen van het incident. Het zou gaan om een getinte man van 50 t/m 65 jaar oud in een geblokte bruine jas met een grote AH tas.

Mocht u getuige zijn van één van deze incidenten. Neem dan contact op met de politie, zodat u wellicht een treinreiziger kunt helpen!

{mymaplocation id=262,221 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Geweld in Trein, Spoor politie, Trein aanranding, Trein geweld, trein nieuws

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!