Tag: toiletten

Volle trein vast door storing

Afgelopen week heeft een volle trein op het traject van Denderleeuw naar Brussel vastgezeten door een storing. De trein zou afgeladen zijn met mensen en ruim anderhalf uur niet hebben kunnen rijden. Later konden hulplocomotieven worden ingezet om de trein weg te slepen, maar dit heeft ruim anderhalf uur geduurd. Reizigers hebben van 16:30 uur tot 17:00 uur vast gezeten en moesten hierdoor hun vrije namiddag opofferen. Hoe de NMBS de reizigers gaat vergoeden is nog niet duidelijk, maar een woordvoerder van de spoorwegen heeft gezegd dat een dergelijk ongeval altijd een risico blijft.

De trein naar Brussel was ruim anderhalf uur te laat door een defect.

Brussel, reizigers, storing, toiletten, trein

Lees verder

Schoner plassen in de NS treinen

Het plassen kan een stuk hygiënischer als het aan de NS ligt. De treinen van de NS worden in de nabije toekomst voorzien van een urinoir, zodat de ene ontlasting van het ander gescheiden wordt. De NS hoopt hiermee de toiletten een stuk hygienischer te maken voor de vrouwelijke treinreizigers. Tevens heeft de NS aangekondigd dat er een ruimte beschikbaar wordt gesteld in de trein voor het verschonen van een baby.

Ongeveer een jaar geleden was er een hoop media aandacht voor de hygiëne in de treinen van de NS, doordat de NS het idee opperde voor de plaszak. Dit idee lijkt nu helemaal van de baan, omdat ook de NS sprinters worden uitgerust met de modernere toiletten.

NS toiletten

NS, schoner, sprinter, toiletten

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!