Tag: tips

Uw mening telt!

Voor toekomstige reizigers is het belangrijk om te weten waar ze voor moeten waken of juist niet! Daarom heeft Goedkoop-treinkaartje.nl een viertal populaire bestemmingen toegevoegd waar reizigers hun ervaringen kunnen delen via een Facebook box. Op deze manier kunnen we toekomstige reizigers behoeden van slechte ervaringen en kunnen we de tevredenheid samen omhoog schroeven!

Parijs

Samen zorgen we voor geweldige stedentrips!

berlijn, Brussel, Londen, parijs, reizigers, tips

Lees verder

Opzoek naar tips van reizigers

Goedkoop-treinkaartje.nl is opzoek naar tips van reizigers die weleens naar Berlijn, Brussel, Londen of Parijs zijn geweest. De tips kunnen via een speciale Facebook box op de pagina worden achter gelaten, zodat toekomstige reizigers op de hoogte zijn van de leukste restaurantjes, winkeltjes en bezienswaardigheden.

Stedentrip tips

Samen zorgen we voor geweldige stedentrips!

Heeft u een tip voor één van de onderstaande steden? Klik dan direct op de link en help toekomstige reizigers.

reis tips, reizigers, stedentrip, tips

Londen tips

Trein Londen

In één van de populairste steden van de wereld is van alles te doen, maar het overzicht lijkt langzaam verloren te gaan. Daarom hebben wij deze pagina opgericht om de do’s and don’ts te delen. Bent u wel eens in Londen geweest en heeft u leuke of minder leuke ervaringen die u zou willen delen met een breder publiek? Dan kunt u dit doen door het in de onderstaande Facebook box te plaatsen. Bijzondere plekjes, leuke winkeltjes of goede restaurantjes zijn natuurlijk altijd welkom. Samen zorgen we voor geweldige stedentrips!

Trein Londen

Deel uw ervaringen met toekomstige reizigers via de onderstaande Facebook Box

Londen, londen tips, tips, trein

Dader van geweld in trein opgepakt

Onlangs heeft goedkoop treinkaartje een bericht naar buiten gebracht over een nog onbekende zwartrijder die een conducteur had mishandeld, maar deze is afgelopen week toch gepakt door de politie door tips die binnenkwamen na een uitzending van Opsporing Verzocht.

Trein geweld

Afgelopen week heeft het programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de mishandeling van de conducteur, waarna er een aantal tips binnen waren gekomen. De dader zou de 58 jarige dienstdoende conducteur bewusteloos hebben geslagen en vervolgens de binnenstad van Geldrop zijn ingevlucht. Tijdens de uitzending van Opsporing Verzocht werd beeldmateriaal getoond van de dader, waarop er direct een aantal tips binnenkwamen. De binnenkomende tips waren echter van dusdanige aard dat de dader direct kon worden opgepakt.

 

Tips:

geweld, opgepakt, tips, trein

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!