OV-chipkaart automatisch opladen

OV-chipkaart automatisch opladen

Gebruikt u de OV-chipkaart regelmatig en wilt u deze automatisch laten opladen? Dat kan heel eenvoudig, waardoor u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het tegoed op uw kaart. Op deze manier hoeft u nooit meer in de rij te staan op uw OV-chipkaart op te laden en hoeft u niet eerder naar het treinstation, omdat uw tegoed weer laag is.

Tegoed laad automatisch op

Wanneer u deze dienst activeert hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het tegoed op uw kaart, want deze laad zich uit zichzelf weer op als hij onder de 0 komt. Houdt er wel rekening mee dat deze dienst enkel beschikbaar is voor persoonlijke OV-chipkaarten. De kaart moet namelijk gekoppeld zijn aan een rekeningnummer, zodat hier het bedrag kan worden afgeschreven. U kunt vervolgens kiezen voor opladen met € 10, € 20 of € 50.

Er blijven nog altijd veel vragen over de OV-chipkaart. Had het niet makkelijker gekund?

(meer…)

Hoe werkt automatische opladen Ov-chipkaart

Twijfelt u weleens over het saldo op uw Ov-chipkaart en wilt u het liefst altijd genoeg saldo op uw kaart? Dan is het automatisch opladen van uw Ov-chipkaart misschien een goed idee. Op deze manier wordt er automatisch een saldo op de kaart geladen wanneer er een laag saldo op de kaart staat. Zo betaald u niet, wanneer u er geen gebruik van maakt en bent u altijd verzekerd van voldoende saldo op uw Ov-chipkaart.

Hoe werkt het automatisch opladen van mijn Ov-chipkaart?

U kunt op Mijn Ov-chipkaart instellen met hoeveel u het saldo wilt opwaarderen, zodat u zelf in de hand heeft hoeveel u wilt storten en altijd een geldig vervoersbewijs bij u heeft. Wanneer het saldo op de kaart weer dreigt op te raken wordt het automatisch weer aangevuld met nieuw tegoed. Het is eigenlijk een ‘must have’ voor iedere reiziger en is aan te vragen via de website van Ov chipkaart.

Wanneer is online bestelling gelukt?

Hoe weet u wanneer de online bestelling van het opladen van uw Ov-chipkaart is gelukt? U zou eigenlijk direct een ontvangstbevestiging moeten krijgen in de inbox van het door u opgegeven e-mailadres. Heeft u de ontvangstbevestiging na 3 dagen nog steeds niet gehad? Dan kunt u ervan uitgaan dat de bestelling niet is gelukt en raden wij u aan om het nogmaals te proberen.

Pin It on Pinterest