OV-chipkaart automatisch opladen

Gebruikt u de OV-chipkaart regelmatig en wilt u deze automatisch laten opladen? Dat kan heel eenvoudig, waardoor u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het tegoed op uw kaart. Op deze manier hoeft u nooit meer in de rij te staan op uw OV-chipkaart op te laden en hoeft u niet eerder naar het treinstation, omdat uw tegoed weer laag is.

Tegoed laad automatisch op

Wanneer u deze dienst activeert hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het tegoed op uw kaart, want deze laad zich uit zichzelf weer op als hij onder de 0 komt. Houdt er wel rekening mee dat deze dienst enkel beschikbaar is voor persoonlijke OV-chipkaarten. De kaart moet namelijk gekoppeld zijn aan een rekeningnummer, zodat hier het bedrag kan worden afgeschreven. U kunt vervolgens kiezen voor opladen met € 10, € 20 of € 50.

Er blijven nog altijd veel vragen over de OV-chipkaart. Had het niet makkelijker gekund?

Aanvraagformulier voor het automatisch opladen van uw OV-chipkaart

Om deze dienst te activeren dient u een aanvraagformulier in te vullen. Deze kunt u aanvragen via de website of online invullen, waarna de activatie in werking wordt gesteld. Wanneer het proces is voltooid krijgt u bericht via de mail/post, waarna het automatisch opladen in werking is gesteld. Het activeren van deze dienst duurt doorgaans ongeveer 3 weken.

Rekening wijzigen?

Heeft u deze dienst geactiveerd, maar wilt u het rekeningnummer wijzigen of de dienst opzeggen? Dat kan eenvoudig via de website! U hoeft enkel in te loggen, waarna u de gegevens kunt aanpassen of wijzigen.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!