Tag: NS Seizoensretour

Seizoensretour actie verlengd tot juni 2015

De NS Seizoensretour actie is vanwege het grote succes verlengd tot 30 juni 2015. Hierbij zijn de reisperiodes aangepast, zodat u opnieuw kunt profiteren van 3 Weekenddagretours. Dit keer kunt u in juni, juli t/m augustus en oktober t/m november reizen met deze treinkaartjes actie. Houdt er rekening mee dat u met deze dagkaart actie alleen op zaterdag of zondag kunt reizen. Doordeweeks kunt u dus geen gebruik maken van dit reisproduct.

Seizoensretour samengevat:

De kortingsactie is verlengd, maar de 1e reisperiode is gewijzigd. Eerder liep deze van februari t/m mei en deze is nu gewijzigd naar juni 2015. In het onderstaande lijstje hebben we de voorwaarden van de Seizoensretour samengevat. Voor de volledige lijst kijkt u op de bestelpagina.

Seizoensretour juni 2015

 • Kosten: € 33,- (€ 11,- per stuk).
 • Verkoopperiode: t/m 30 juni.
 • Reisperiodes:
  • Juni
  • Juli t/m augustus
  • Oktober t/m november
 • Deze dagkaart actie is enkel op weekenddagen geldig.

Goedkoop treinkaartje, Goedkope treintickets, NS dagkaart actie, NS Seizoensretour, Treinkaartjes actie

NS Seizoensretour in 2015

De NS Seizoensretour is bijna afgelopen en was een groot succes. Duizenden reizigers zijn blij gemaakt met deze geld besparende NS kortingsactie, waarbij u 3x kunt profiteren van 70% korting op een NS dagkaart. De seizoensretour is verkrijgbaar tot 31 mei en is in 3 verschillende periodes te verzilveren. U ontvangt bij aankoop 3 vouchercodes die u in 3 vooraf vastgestelde periodes kunt activeren via het internet.

Periodes van de Seizoensretour actie:

 1. Maart t/m Mei
 2. Juli t/m Augustus
 3. Okt t/m Nov

Houdt er rekening mee dat deze dagkaart actie enkel geldig is op weekenddagen in de betreffende periodes.

Seizoensretour

NS E-ticket verzilveren? Klik hier!

Volg ons en blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste treinkaartjes acties? Wij publiceren de laatste NS kortingsacties en publiceren daarnaast de leukste treinuitjes en voordeligste stedentrips. De trein is het ideale vervoersmiddel, waarbij u nergens rekening mee hoeft te houden en ontspannen/comfortabel kunt reizen.

Geniet van korting op treintickets en hotelovernachtingen en Like ons op Facebook!

NS dagkaart actie, NS Seizoensretour, Reizen met korting, trein korting, Treinkaartjes actie

Goedkope treinkaartjes in mei 2015

Natuurlijk zijn er weer verschillende treinkaartjes acties gehouden in de afgelopen periode. Zo is het in mei 2015 mogelijk om goedkope treinkaartjes bij verschillende aanbieders te kopen. Denk hierbij aan acties van Blokker, La Place en de Spoordeelwinkel. Natuurlijk zijn deze aanbiedingen ons niet ongezien voorbij gegaan en daarom hebben wij alle nieuwsbriefleden en Facebookleden geïnformeerd over de lopende dagkaart acties. Hieronder nemen wij de lopende aanbiedingen nog één keer met u door, want deze zijn nog tot 31 mei 2015 verkrijgbaar!

NS dagkaart actie

Goedkoop treinkaartje, La Place dagkaart, NS Seizoensretour, Trein Kruidvat, Treinkaartjes actie

Lees verder

Opnieuw NS Seizoensretour actie in mei 2015

De NS Seizoensretour werd in maart 2015 aangeboden, waarbij 3x een NS dagretour kon worden aangeschaft voor € 33. Deze aanbieding zal in mei 2015 opnieuw verkrijgbaar zijn, zodat u opnieuw van deze goedkope treinkaartjes kunt profiteren. De actie is uniek omdat dagretours nog niet eerder voor € 11,- pers stuk werden verkocht, maar hier zitten natuurlijk ook een aantal voorwaarden aan vast. Zo is de actie persoonsgebonden en dient u deze dus meerdere keren aan te schaffen, wanneer u deze voor meerdere personen wilt gebruiken. Daarbij dient u de 3 dagretorus in 3 verschillende periodes te gebruiken.

In welke periodes kan ik de NS Seizoensretour inzetten?

 1. Weekenddagen in februari t/m mei
 2. Weekenddagen in juli en augustus
 3. Weekenddagen in oktober en november

Opnieuw Seizoensretour

Goedkoop treinkaartje, NS dagkaart actie, NS Seizoensretour, Treinkaartjes actie

Laatste dag voor NS Seizoensretour actie

Heeft u al gebruik gemaakt van deze unieke aanbieding? De laatste dag van de NS Seizoensretour actie is aangebroken. Het is nog één dag mogelijk om de 3 goedkope dagkaarten aan te schaffen via de Spoordeelwinkel. Tijdens de actie periode is het mogelijk om 3x een NS Weekendretour te kopen voor slechts € 33! Dat betekend dat u slechts € 11,- per retourtje betaald. Deze korting van ruim 70% is uniek en zal het komende jaar waarschijnlijk niet worden overtroffen. Gaat u in de komende periode weer met de trein? Dan raden wij u aan om direct van deze actie gebruik te maken voor het te laat is.

Voorwaarden:

 • Te koop vanaf 1 februari 2015 t/m 31 maart 2015;
 • Voor deze actie geldt het op = op principe;
 • 3 retourreizen op zaterdag of zondag geldig voor 1 persoon;
 • Ook geldig in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia;
 • Elke dagretour is te gebruiken op één zaterdag of zondag de hele dag in één van de binnen de volgende periodes: weekenddagen in feb t/m mei, weekenddagen in juli & aug en weekenddagen in okt & nov;
 • Doordeweekse feestdagen gelden niet als weekenddagen;
 • Niet geldig in Thalys Amsterdam – Parijs, met toeslag geldig in Intercity direct tussen Schiphol en Rotterdam & ICE International;
 • Niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen;
 • Seizoensretour is persoonsgebonden en niet overdraagbaar;
 • Omruilen of geld terug is niet mogelijk.

Periodes:

 • februari t/m mei;
 • juli en augustus;
 • oktober en november.

Goedkoop treinkaartje, NS dagkaart actie, NS Seizoensretour, trein actie, Treinkaartjes actie

Goedkope treinkaartjes – Januari & Februari 2015

In de afgelopen 2 maanden was het weer mogelijk om goedkope treinkaartjes te bestellen. Zo zijn er al weer heel wat treinkaartjes acties langsgekomen, waaronder de dagkaart acties van Blokker en Kruidvat. Daarnaast was het voor tientallen reizigers mogelijk om een goedkope treinreis naar Antwerpen te maken met de Valentijnsactie van NS International en hebben reizigers nog tot 15 januari 2015 een La Place dagkaart kunnen bestellen. Hieronder hebben we de NS kortingsacties nog even voor u onder elkaar gezet op chronologische volgorde. De NS Seizoensretour aanbieding is zelfs nog lopende en daar zullen we dan ook nog wat uitgebreider op in gaan.

Goedkope treinkaartjes in januari en februari:

NS Weekendretour

Goedkope treinkaartjes maken het Openbaar Vervoer in 2015 betaalbaar!

Goedkoop treinkaartje, NS Seizoensretour, Trein acties, trein korting, Treinkaartjes actie

Lees verder

Hoeveel personen kunnen met een NS Seizoensretour reizen?

Seizoensretour actie

Regelmatig wordt er aan goedkoop treinkaartje gevraagd hoeveel personen er met een NS Seizoensretour kunnen reizen. Hierop is maar één goed antwoord te geven, want de NS Seizoensretour is persoonsgebonden. Dit betekend dat bij aankoop van de actie een naam moet worden opgegeven. Er kan dan ook maar één persoon met een NS Seizoenskaartje reizen. Daarbij is het niet mogelijk om 3 verschillende personen met één seizoensretour te laten reizen in dezelfde periode, omdat ze in verschillende periodes geactiveerd dienen te worden.

Seizoensretour actie

Goedkoop treinkaartje, NS Seizoensretour, OV vragen, Treinkaartjes actie, Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om de dagretours van de NS Seizoensretour in 1 periode te gebruiken

NS Seizoensretour

Het is niet mogelijk om de 3 dagretours van de NS Seizoensretour actie in één keer in te zetten. U dient de 3 dagretours over 3 verschillende periodes te verspreiden. Deze periodes zijn vooraf bepaald, namelijk februari t/m mei, juli & augustus en oktober & november.

Wanneer u er 2 wilt gebruiken in 1 periode dient u de treinkaartjes actie 2 keer te kopen, zodat u 2 codes in één periode kunt inzetten.

NS Seizoensretour

Goedkoop treinkaartje, NS Seizoensretour, OV vragen, Treinkaartjes actie, Veelgestelde vragen

Waar kan ik de NS Seizoensretour kopen?

Seizoensretourkaart

Regelmatig ontvangen wij de vraag waar de NS Seizoensretour kan worden besteld. Op onze website zijn verschillende knoppen te vinden met een verwijzing naar de juiste pagina. Zo kunt u bijvoorbeeld in de rechterkolom van onze website op een banner drukken die u naar de betaalpagina leidt en ook via deze link komt u op de pagina met meer informatie en een blauwe bestelknop voor de NS Seizoensretour.

Seizoensretourkaart

Goedkoop treinkaartje, NS dagkaart actie, NS Seizoensretour, OV vragen, Treinkaartjes actie

NS Seizoensretour actie

NS Seizoensretour

De NS Seizoensretour actie is weer terug en verkrijgbaar vanaf 18 april! Reis in 2019 drie keer goedkoop met de trein voor € 12,33 per dagretour, middels een goedkoop treinkaartje. Na aankoop van de NS Seizoensretour actie ontvangt u 3x een NS Weekenddagretour die u in 3 verschillende periodes kunt inzetten. Op deze manier profiteert u 3 keer van korting op treinkaartjes voor treinreizen in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

NS Seizoensretour

Dagretour actie, Goedkoop treinkaartje, NS Seizoensretour, Treinkaartjes actie, Weekend Dagretour

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!