Tag: NS Klantenservice

Inchecken bij OV poortjes met NS E-ticket

vra

Heeft u een treinticket op internet gekocht of wilt u gebruik maken van een treinkaartjes actie? Vaak worden deze in de vorm van NS E-tickets uitgegeven. Deze dienen eerst te worden geactiveerd via het internet, waarna u ze kunt uitprinten en meenemen op reis. Niet alle OV poortjes zijn voorzien van een barcode-scanner. Daarom moet u het poortje zoeken met een symbool van een barcode op de rechterdeur, waarna u de vierkante barcode op uw e-ticket voor de lezer kunt houden. De poortjes zullen vervolgens opengaan, waarna u bent ingecheckt. Houdt er rekening mee dat het bij retourtickets en trein acties van belang is dat u ook uitcheckt (met dezelfde methode).

Inchecken uitchecken internationaal treinticket

NS E ticket, NS Klantenservice, OV vragen, Treinkaartjes actie, Veelgestelde vragen

Hoeveel bagage mag ik mee in de ICE International/IC Berlijn?

Benieuwd hoeveel bagage u mag meenemen in de ICE International en de InterCity Berlijn? De regels zijn eigenlijk vrij algemeen, waardoor u niet gebonden bent aan vast kilo’s of aantal tassen/koffers. Wel wordt er aangegeven dat u uitsluitend bagage mag meenemen die u makkelijk kunt dragen en in de daartoe bestemde ruimte kunt opbergen. Voor omvangrijke voorwerpen als fietsen, instrumenten of rolstoelen moet echter contact worden opgenomen met de organisatie, omdat hiervoor een speciale ruimte moet worden geopend.

Meer weten?

ICE International actie IC Berlijn actie
Tickets BerlijnTickets Düsseldorf
Tickets KeulenTickets Frankfurt

InterCity Berlijn, NS Klantenservice, Trein Bagage, Trein ICE, Veelgestelde vragen

Waar kan ik heen met OV- en NS Klachten?

OV Vragen

Heeft u een klacht over een vervoerder of over het Openbaar Vervoer in het algemeen? Dan is er onlangs een nieuw forum opgezet voor de Nederlandse treinreiziger! Dit forum is bedoeld om de reiziger een stem te geven en op weg te helpen. Op dit forum kunt u heel eenvoudig een vraag stellen door een account aan te maken of in te loggen met Facebook. Zo kunt u er terecht voor NS Klachten, OV Klachten, Reiservaringen, Treinkaartjes acties en nog veel meer! Heeft u geen vraag, maar helpt u graag andere reizigers? Dan kunt u dit uiteraard ook kwijt op dit forum!

OV Vragen

NS Klachten, NS Klantenservice, OV Klachten, OV vragen, Veelgestelde vragen

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!