Goedkope treinkaartjes in juli 2015

Goedkope treinkaartjes in juli 2015

Ook in juli 2015 zijn er natuurlijk weer goedkope treinkaartjes verkrijgbaar. Zo is er een actie bij Etos lopende, waarmee u 2 NS dagkaarten voor slechts € 19,90 kunt kopen. Dit kunt u natuurlijk combineren met een dagje weg naar de Efteling, Walibi Holland of Duinrell. Daarnaast zijn er nog een groot aantal andere parken die u op onze pagina over dagjes weg met de trein kunt vinden. Daarnaast is opnieuw de La Place dagkaart aanbieding lopende. Hiermee kunt u een hele dag me tde trein reizen en ontvangt u een gebakje + koffie/thee bij een La Place vestiging.

Spoor aanbiedingen

(meer…)

Goedkope treinkaartjes in juli 2015

Eropuit in juli 2016

Met dit lekkere weer blijf je natuurlijk niet thuis op de bank zitten. Trek er daarom op uit met de trein en reis naar het strand, vrienden/familie, een pretpark, dierentuin of maak een leuke stedentrip! Via onze website kunt u de leukste hotels vinden voor de laagste prijs, maar is het natuurlijk ook mogelijk om een goedkoop treinkaartje te kopen voor zowel binnen- als buitenlandse treinreizen. Wil jij binnenkort een dagje- of weekendje weg? Kijk dan voor inspiratie naar de onderstaande treinuitjes en geniet van de zomer in juli 2016!

Spoor Aanbieding

Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar! Deel dit artikel via de knoppen in de rechterkolom van onze website.

(meer…)

Goedkope treinkaartjes in juli 2015

Fiets goedkoop mee in de trein

Ongeveer een jaar geleden hebben wij een bericht geplaatst over het goedkoper/gratis maken om een fiets mee te nemen in de trein. Verschillende partijen (o.a. politieke partijen) maakte zich sterk om fietsers/wielrenners tegemoet te komen in de daluren, omdat treinen dan toch minder bezet zijn en dit lijkt er nu eindelijk door te komen. Wilma Mansveld heeft dit afgesproken met vervoerders, waardoor dit in de nabije toekomst waarschijnlijk doorgevoerd zal worden. Fietsen zullen hierbij voor een minimaal tarief tot bijna gratis kunnen worden meegenomen in de trein. Fietsen gratis meenemen in de trein zal waarschijnlijk niet gaan, omdat men verwacht dat het dan helemaal vol zit met tweewielers in de trein.

Fiets in trein

(meer…)

Goedkope treinkaartjes in juli 2015

La Place dagkaart in mei 2015

De La Place dagkaart is nog tot 31 mei 2015 verkrijgbaar. Voor € 18,- is het mogelijk om een NS dagkaart te bestellen, waarbij u een voucher ontvangt voor een gratis lunch bij één van de vestigingen. Tegen inlevering van de voucher bij één van de La Place restaurants ontvangt u een sandwich (smaak naar keuze) + een versgeperste sinaasappelsap. Gaat u in de periode tot 30 juni 2015 nog een uitstapje maken of wilt u vrienden/familie bezoeken? Dan is deze dagkaart actie wellicht geschikt voor u!

Aanbiedingen rondom het spoor

Goedkope dagkaarten bij de Spoordeelwinkel

De Spoordeelwinkel heeft maandelijks nieuwe acties en daarvan publiceren wij de leukste natuurlijk op onze website. Deze La Place dagkaart is ideaal, want u hoeft natuurlijk geen lunch op te halen bij één van de vestigingen. U kunt ook gewoon een dagje naar een festival, evenement of iets anders. Met ruim 60% korting op een NS dagkaart is deze aanbieding goedkoper dan de meeste dagretours.

 

 

Goedkope treinkaartjes in juli 2015

Goedkoop treinkaartje van de Telegraaf

In samenwerking met De Telegraaf houdt de NS een treinkaartjes actie, waarbij er goedkope dagretours verkrijgbaar zijn. Zo is het mogelijk om voor € 18,- een NS dagretour te kopen inclusief een warme drank, appelflap of boterkoek. U ontvangt bij aankoop van een e-ticket via De Spoordeelwinkel een vouchercode voor de lunch en een vouchercode voor uw dagretour. De vouchercode voor de lunch is bij één van de kiosken op treinstations in te wisselen en de vouchercode voor het e-ticket zal online moeten worden geactiveerd.

Samenvatting van de Telegraaf treinkaartjes actie:

 • Kosten: € 18,-
 • Verkoopperiode: t/m 26 april 2015
 • Reisperiode: t/m 21 juni met uitzondering van 27 april (Koningsdag)
 • Inclusief: Warme drank + appelflap of boterkoek

Voorwaarden van de Telegraaf treinkaartjes actie

Lees de voorwaarden die van kracht zijn op de kortingsactie van De Telegraaf hieronder:

 • Verkoopperiode loopt tot 26 april 2015;
 • Reisperiode loopt van 30 maart t/m 21 juni 2015 met uitzondering van 27 april (Koningsdag);
 • U ontvangt een e-ticket dagretour 2e klas + een warme drank + appelflap of boterkoek bij alle vestigingen van Kiosk;
 • U dient de Kiosk Voucher op dezelfde dag te gebruiken als uw e-ticket dagretour;
 • Tijdens uw bestelling hoeft u nog niet aan te geven, wanneer u het e-ticket gaat gebruiken;
 • De tickets van deze trein actie zijn geldig van ma t/m vrij vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag;
 • Geldig in treinen van verschillende vervoerders (NS, Arriva, Breng, Connexxion, Veolia en Syntus);
 • Met toeslag geldig in ICE International en Intercity direct tussen Schiphol en Rotterdam, niet geldig in Thalys;
 • Deze aanbieding mag niet worden gecombineerd met andere acties.
 • De Kiosk Voucher is niet in te wisselen voor geld;