Tag: NS dagkaart

NS dagkaart met korting

Ga jij komende zomervakantie met de trein op stap? Bestel dan een goedkoop treinkaartje via onze website, want voor slechts € 23,- is het mogelijk om een NS dagkaart te kopen. Deze dagkaart is goedkoper dan de meeste dagretourtjes en zal wellicht voor jou een uitkomst bieden. Het reizen met de trein is in Nederland nog altijd niet goedkoop, maar wij doen er alles aan om jou op de hoogte te brengen van de laatste treinkaartjes acties. Wil jij in het vervolg ook op de hoogte gehouden worden door Goedkoop-treinkaartje.nl? Like ons dan op Facebook, volg ons op Twitter of schrijf je in voor de nieuwsbrief.NS DagkaartNog geen vakantie geboekt? Boek een treinticket met de Zon Thalys!

actie, korting, NS dagkaart, treinkaartjes, zomervakantie

Lees verder

Goedkope treinkaartjes in juli 2015

Ook in juli 2015 zijn er natuurlijk weer goedkope treinkaartjes verkrijgbaar. Zo is er een actie bij Etos lopende, waarmee u 2 NS dagkaarten voor slechts € 19,90 kunt kopen. Dit kunt u natuurlijk combineren met een dagje weg naar de Efteling, Walibi Holland of Duinrell. Daarnaast zijn er nog een groot aantal andere parken die u op onze pagina over dagjes weg met de trein kunt vinden. Daarnaast is opnieuw de La Place dagkaart aanbieding lopende. Hiermee kunt u een hele dag me tde trein reizen en ontvangt u een gebakje + koffie/thee bij een La Place vestiging.

Spoor aanbiedingen

Etos Actie, Goedkoop treinkaartje, NS dagkaart, Trein Etos, Treinkaartjes actie

Lees verder

Eropuit in juli 2016

Met dit lekkere weer blijf je natuurlijk niet thuis op de bank zitten. Trek er daarom op uit met de trein en reis naar het strand, vrienden/familie, een pretpark, dierentuin of maak een leuke stedentrip! Via onze website kunt u de leukste hotels vinden voor de laagste prijs, maar is het natuurlijk ook mogelijk om een goedkoop treinkaartje te kopen voor zowel binnen- als buitenlandse treinreizen. Wil jij binnenkort een dagje- of weekendje weg? Kijk dan voor inspiratie naar de onderstaande treinuitjes en geniet van de zomer in juli 2016!

Spoor Aanbieding

Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar! Deel dit artikel via de knoppen in de rechterkolom van onze website.

dagkaart fiets, NS dagkaart, Trein Dierentuin, Trein hond, Trein Pretpark

Lees verder

Fiets goedkoop mee in de trein

Ongeveer een jaar geleden hebben wij een bericht geplaatst over het goedkoper/gratis maken om een fiets mee te nemen in de trein. Verschillende partijen (o.a. politieke partijen) maakte zich sterk om fietsers/wielrenners tegemoet te komen in de daluren, omdat treinen dan toch minder bezet zijn en dit lijkt er nu eindelijk door te komen. Wilma Mansveld heeft dit afgesproken met vervoerders, waardoor dit in de nabije toekomst waarschijnlijk doorgevoerd zal worden. Fietsen zullen hierbij voor een minimaal tarief tot bijna gratis kunnen worden meegenomen in de trein. Fietsen gratis meenemen in de trein zal waarschijnlijk niet gaan, omdat men verwacht dat het dan helemaal vol zit met tweewielers in de trein.

Fiets in trein

dagkaart fiets, Fiets in trein, Goedkoop treinkaartje, Gratis fiets in trein, NS dagkaart

Lees verder

La Place dagkaart in mei 2015

De La Place dagkaart is nog tot 31 mei 2015 verkrijgbaar. Voor € 18,- is het mogelijk om een NS dagkaart te bestellen, waarbij u een voucher ontvangt voor een gratis lunch bij één van de vestigingen. Tegen inlevering van de voucher bij één van de La Place restaurants ontvangt u een sandwich (smaak naar keuze) + een versgeperste sinaasappelsap. Gaat u in de periode tot 30 juni 2015 nog een uitstapje maken of wilt u vrienden/familie bezoeken? Dan is deze dagkaart actie wellicht geschikt voor u!

Aanbiedingen rondom het spoor

Goedkope dagkaarten bij de Spoordeelwinkel

De Spoordeelwinkel heeft maandelijks nieuwe acties en daarvan publiceren wij de leukste natuurlijk op onze website. Deze La Place dagkaart is ideaal, want u hoeft natuurlijk geen lunch op te halen bij één van de vestigingen. U kunt ook gewoon een dagje naar een festival, evenement of iets anders. Met ruim 60% korting op een NS dagkaart is deze aanbieding goedkoper dan de meeste dagretours.

 

 

Goedkoop treinkaartje, NS dagkaart, NS dagkaart actie, trein korting, Treinkaartjes actie

Goedkoop treinkaartje van de Telegraaf

In samenwerking met De Telegraaf houdt de NS een treinkaartjes actie, waarbij er goedkope dagretours verkrijgbaar zijn. Zo is het mogelijk om voor € 18,- een NS dagretour te kopen inclusief een warme drank, appelflap of boterkoek. U ontvangt bij aankoop van een e-ticket via De Spoordeelwinkel een vouchercode voor de lunch en een vouchercode voor uw dagretour. De vouchercode voor de lunch is bij één van de kiosken op treinstations in te wisselen en de vouchercode voor het e-ticket zal online moeten worden geactiveerd.

Samenvatting van de Telegraaf treinkaartjes actie:

 • Kosten: € 18,-
 • Verkoopperiode: t/m 26 april 2015
 • Reisperiode: t/m 21 juni met uitzondering van 27 april (Koningsdag)
 • Inclusief: Warme drank + appelflap of boterkoek

Voorwaarden van de Telegraaf treinkaartjes actie

Lees de voorwaarden die van kracht zijn op de kortingsactie van De Telegraaf hieronder:

 • Verkoopperiode loopt tot 26 april 2015;
 • Reisperiode loopt van 30 maart t/m 21 juni 2015 met uitzondering van 27 april (Koningsdag);
 • U ontvangt een e-ticket dagretour 2e klas + een warme drank + appelflap of boterkoek bij alle vestigingen van Kiosk;
 • U dient de Kiosk Voucher op dezelfde dag te gebruiken als uw e-ticket dagretour;
 • Tijdens uw bestelling hoeft u nog niet aan te geven, wanneer u het e-ticket gaat gebruiken;
 • De tickets van deze trein actie zijn geldig van ma t/m vrij vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag;
 • Geldig in treinen van verschillende vervoerders (NS, Arriva, Breng, Connexxion, Veolia en Syntus);
 • Met toeslag geldig in ICE International en Intercity direct tussen Schiphol en Rotterdam, niet geldig in Thalys;
 • Deze aanbieding mag niet worden gecombineerd met andere acties.
 • De Kiosk Voucher is niet in te wisselen voor geld;

Goedkoop treinkaartje, NS dagkaart, NS dagkaart actie, Telegraaf actie, Treinkaartjes actie

La Place dagkaart actie in maart 2015

Ook in maart 2015 is er weer een treinkaartjes actie van La Place. Opnieuw is het mogelijk om een 2 dagkaarten + lunch te kopen voor slechts € 36. De lunch bestaat dit keer uit koffie met gebak en op te halen bij één van de La Place vestigingen. Om dit alles in goede banen te laten verlopen ontvangt u bij aankoop van deze NS kortingsactie 2 dagkaarten en 2 vouchers voor de lunch bij La Place. U kunt natuurlijk ook de lunch laten zitten en enkel gebruik maken van de dagkaarten, aangezien € 16,- p.p. voor een NS dagkaart goedkoper is dan de meeste dagretourtjes.

 • Verkoopperiode: tot 31 maart 2015
 • Reisperiode: tot 30 april 2015

Dagkaart actie 2015

Naast deze La Place dagkaart actie zijn er nog een aantal andere aanbiedingen lopende. Voor het overzicht hebben we deze even onder elkaar gezet.

Wilt u in het vervolg blijven profiteren van treinkaartjes acties? Like ons op Facebook en deel deze pagina met vrienden/familie/collega’s!

 

Goedkoop treinkaartje, NS dagkaart, NS dagkaart actie, Treinkaartjes actie

Deze winter van alles te beleven

In de winter van 2014 is er van alles te beleven met de laatste trein acties. Zo kunt u er een dagje op uit trekken met een NS dagkaart, maar zijn er ook andere treinuitjes. Denk hierbij aan de hotel + trein aanbiedingen en de verschillende dagjes weg die wij beschreven hebben op de website. Natuurlijk zijn er nog veel meer recreatieparken die u zou kunnen bezoeken met een NS dagkaart actie.

Stedentrip aanbiedingen

Korting op treinkaartjes naar het buitenland.

Goedkoop treinkaartje, NS dagkaart, NS dagkaart actie, trein actie, Treinkaartjes actie

Lees verder

2 NS dagkaarten voor slechts € 36!

Van plan om binnenkort met een vriend/vriendin een uitstapje te maken? Dan raden wij aan om 2 NS dagkaarten + lunch bij La Place te kopen (lunchen is niet verplicht). Deze NS dagkaarten zijn verkrijgbaar via de Spoordeelwinkel voor slechts € 36,- en zijn razend populair! De aanbieding is tot 15 november 2014 te koop en te gebruiken tot 15 december 2014. Houdt er dus rekening mee dat de reisperiode van deze dagkaart actie beperkt is en korter dan andere treinkaartjes acties!

Samenvatting van de La Place dagkaart actie:

 • Verkoopperiode: 08 oktober 2014 t/m 15 november 2014
 • Reisperiode: 08 oktober 2014 t/m 15 december 2014
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere trein acties.
 • Geldigheid: Doordeweeks vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Veolia en Syntus.
 • Niet geldig in: Bedrijfsrestaurants, Zorgboulevard Rotterdam, de Koninklijke Bibliotheek Den Haag,  Duinrell, op Schiphol, bij evenementen en in België en Duitsland.

De NS dagkaart actie van La Place is weer terug!

actie, dagkaart, Goedkoop treinkaartje, korting, la place, NS dagkaart

Lees verder

Komt er binnenkort weer een dagkaart actie?

OV Vragen

Benieuwd of er binnenkort weer een dagkaart actie komt? Het is niet bekend wanneer er weer een dagkaart actie aankomt, maar wel wordt deze direct gepubliceerd op verschillende websites. Zo zijn de laatste trein acties te vinden op de voorpagina en subpagina’s van deze website. Naast de bekendmaking op deze website worden er verschillende media kanalen ingezet om de Nederlandse treinreiziger te bereiken. Zo wordt Twitter, Facebook en de nieuwsbrief gebruikt om volgers van Goedkoop-treinkaartje.nl te bereiken.

Wilt u in het vervolg ook op de hoogte worden gebracht? Meld u dan aan!

OV Vragen

We proberen zoveel mogelijk veel gestelde vragen rondom het Openbaar Vervoer te beantwoorden.

actie, dagkaart actie, korting, NS dagkaart, trein

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!