Tag: NS Dagkaart acties

NS dagkaart actie

Kinderen in trein
Trein DagkaartDe NS dagkaart acties in Nederland zijn razend populair. Het is vaak al mogelijk om het vervoersbewijs van € 53 voor een bedrag van € 19,50 aan te schaffen. Tarieven van treinkaartjes in Nederland worden elk jaar verhoogd, waardoor ook de populariteit van NS dagkaart acties substantieel stijgt. Ook profiteren van goedkope treinkaartjes? Houdt onze website dan in de gaten, Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief! Ontvang acties!

Goedkope Treinkaartjes, NS Dagkaart acties, NS Dagkaart Korting, NS Dagkaarten met Korting, Trein Kortingskaartjes

Lees verder

NS Weekenddagkaart

Wilt u goedkoop met de trein in het weekend reizen? In oktober 2019 is er weer een goedkoop reisproduct voor het weekend verkrijgbaar, waarmee u samen een dag heen en weer reist met de trein. Voor € 19,50 bestelt u een NS Weekenddagkaart met korting, waarmee u een hele dag onbeperkt door Nederland reist treinen van NS, Arriva, Breng, Blauwnet, Connexxion, Keolis en Veolia. voor een bestemming naar keuze, waarmee u een heen en weer reist in het weekend. De Daluren Dagkaart is niet alleen te gebruiken als NS Weekenddagkaart, maar is tevens doordeweeks geldig. Op reis met kinderen van 4 t/m 11 jaar? Combineer deze aanbieding met een NS Railrunner van € 2,50 en ga samen op pad!NS Weekenddagkaart

Goedkope Treinkaartjes, NS Dagkaart acties, Trein acties, Treinkaartjes Korting

Lees verder

NS Dagkaart met korting (december 2019)

Even een dagje weg met de trein? Maak gebruik van een NS Dagkaart met korting. Hiermee reist u een hele dag onbeperkt met de trein in de daluren of het weekend. Verkrijgbaar voor Eerste- en Tweede klas zitplaatsen.

De aanbiedingen zijn online te bestellen en geldig tot en met 31 december 2019. Wees er snel bij, want OP=OP.

Alles over de NS dagkaart

Goedkope Treinkaartjes, NS Dagkaart acties, NS Dagkaart Korting, Treinkaartjes ActieVanDeDag, Treinkaartjes Korting

Lees verder

NS Dagkaart met korting kopen

Wil jij een NS dagkaart met korting kopen? Dit is mogelijk voor verschillende situaties. Denk aan een dagje weg met de fiets, met kinderen of zelfs met de hond. Hiervoor heeft NS verschillende reisproducten ontwikkeld. De NS dagkaart is als enige van deze reisproducten regelmatig in de aanbieding bij verschillende aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen, Albert Heijn en de NS Spoordeelwinkel.NS Dagkaart

Wat is een NS dagkaart met korting?

Met een NS dagkaart reis je een hele dag zonder beperkingen met de trein. Het reisproduct is verder gebonden aan een vaste reisdatum, reisklasse en reisuren. Zo is de reisdatum vaak naar keuze en kan er worden gekozen tussen 1e en 2e klas zitplaatsen. De reisuren staan vaak vast bij een NS dagkaart met korting, want NS wilt de drukte in de spits niet extra belasten door reizigers met kortingskaartjes. De voordelige dagkaarten zijn daarom vaak gebonden aan de daluren en/of het weekend.

Wanneer NS daluren?

De daluren lopen op werkdagen van 0.00 – 6.30 uur, van 9.00 – 16.00 uur en van 18.30 – 24.00 uur. In de weekenden en op feestdagen de gehele dag.

NS Dagkaart acties, NS Dagkaarten met Korting

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!