Tag: ns abonnement

Dal Voordeel actie in september 2015!

Een actie waar iedereen lang op heeft gewacht, maar hij is er dan toch eindelijk! Tot 31 oktober 2015 is het mogelijk om het NS Dal Voordeel abonnement voor € 29,- te bestellen via onze website. Hiermee kunt u het hele jaar met 40% korting reizen in de daluren. De daluren lopen van 09:00 uur t/m 16:00 uur en van 18:30 uur t/m 06:00 uur. In het weekend en op feestdagen kunt u zelfs de hele dag gebruik maken van de korting. Daarbij kunt u met maximaal 3 personen profiteren van Samenreiskorting die vooraf moet worden opgeladen op de OV Chipkaart van de medepassagiers.

NS Dal Voordeel actie

Samenvatting:

  • Kosten: Het eerste jaar voor € 29;
  • Verkoopperiode: T/m 31 oktober 2015;
  • Reisperiode: Een jaar vanaf de aanschaf datum.

Gebruik maken van een andere treinkaartjes actie?

Goedkoop treinkaartje, ns abonnement, Reizen met korting, trein korting, Treinkaartjes actie

Korting op Dalvrij abonnement in april 2015

Het is deze maand weer mogelijk om een Dalvrij abonnement te kopen voor € 29,- per jaar. Hiermee kunt u het hele jaar met 40% korting reizen, zodat u enorm bespaart op uw reiskosten. Na 3x reizen heeft u het er al uit, dus deze actie is eigenlijk voor ieder type reizier geschikt. U dient enkel in de daluren te reizen en u profiteert van 40% korting op iedere treinreis. Ideaal toch? De Dalvrij voordeel actie is nog tot 17 mei 2015 verkrijgbaar en is op uw persoonlijke OV Chipkaart te zetten, zodat het voordeel automatisch wordt afgeschreven. Daarnaast kunt u met dit NS Abonnement nog 3 medereizigers met korting meenemen.

Samenvatting NS Dalvrij voordeel actie voor € 29,-

  • Kosten: € 29,- voor het eerste jaar
  • Reizen in de daluren (9.00 – 16.00 uur en 18.30 – 6.30 uur)
  • Op feestdagen de hele dag geldig!
  • Uitchecken tijdens de spitsuren mag

Aanbieding NS

Goedkoop treinkaartje, ns abonnement, NS Dalvoordeel, Treinkaartjes actie

NS weekend vrij abonnement

Met het NS weekend vrij abonnement kunt u elk weekend onbezorgd op stap! Daarnaast geldt een korting van 40% voor maximaal 3 medereizigers en kunt u dus gezellig met vrienden/familie op stap. Daarnaast zijn er nog een groot aantal andere voordelen die we voor u op een rijtje hebben gezet en wilt u het NS weekend vrij abonnement direct bestellen? Dan kunt u via de banner in de rechterkolom direct van deze actie profiteren!

Weekend vrij abonnement

abonnement, ns abonnement, NS weekend vrij, trein, weekend vrij

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!