Tag: man

Man overleeft treinongeluk bij Tricht

Afgelopen week heeft een 25-jarige inwoner uit Dordrecht een aanrijding met een trein bij Tricht overleefd. De man liep samen met een vriend langs het spoor in de richting van Tricht. Zijn vriend kwam uit Geldermalsen en ze kwamen vanuit de richting van Culemborg. Het tweetal liep parallel aan het spoor, maar opeens kon de jongeman uit Geldermalsen de 25-jarige Dordrechtenaar niet meer vinden. Toen hij ging kijken trof hij zijn vriend met hevige verwondingen aan langs het spoor. Hierop heeft hij direct de hulpdiensten gealarmeerd, waarop de Dordrechtenaar naar het ziekenhuis is gebracht per ambulance.

Treinongeluk langs het spoor bij Tricht

aanrijding, dordrecht, man, ongeluk, tricht

Lees verder

Man dreigt met vuurwapen in trein

Afgelopen week heeft een 66-jarige inwoner van Rotterdam gedreigd een vuurwapen te gebruiken in de trein. De politie kreeg even later een melding binnen van het dreigement en schoot het personeel van de NS direct te hulp. Hierop werd het treinverkeer rond Leiden uit voorzorg stilgelegd, omdat de gevolgen van een reiziger met een vuurwapen niet te overzien zijn.

Op het station wist de politie de man aan te houden, waarna hij is meegenomen naar het bureau voor verder verhoor. Later bleek dat de verdachte niet in het bezit was van een vuurwapen, maar hier enkel mee heeft gedreigd. De man zit momenteel vast voor verhoor en de politie onderzoekt het incident.

geweld, man, politie, trein

Lees verder

Man springt voor trein in Brummen

Afgelopen week is een man in Brummen voor de trein gesprongen bij een spoorwegovergang. Volgens een woordvoerder van de lokale autoriteiten gaat het om een zelfdoding en wordt de identiteit van de man niet bekend gemaakt. Eerder waren er berichten over een man die per ongeluk onder de trein was gekomen bij de spoorwegovergang, maar de politie bracht later het nieuws naar buiten.

Het treinverkeer heeft door het ongeval enige tijd stilgelegen. Tussen Zutphen en Dieren was het vrijdagmiddag niet mogelijk om met de trein te reizen, waardoor er door de NS vervangend busvervoer werd ingezet. De extra reistijd bedroeg ruim 60 minuten, maar rond het avonduur kwam de normale dienstregeling weer van kracht.

brummen, man, politie, spoorwegovergang, zelfdoding

Man loopt door na treinongeluk

Een 25-jarige Amerikaanse man liep afgelopen week met zijn koptelefoon over een spoorwegovergang en hoorde de aanstormende trein niet aankomen. De machinist heeft de man nog geprobeerd te waarschuwen met zijn toeter en minderde vaart, maar kon een aanrijding niet voorkomen. De 25-jarige man stond echter na het treinongeluk weer op en liep gewoon weer verder. Hij heeft zelfs enkele seconden na het ongeluk een telefoon oproep beantwoord, maar bleek later toch echt naar het ziekenhuis te moeten worden gebracht. De man heeft een lift gekregen van een automobilist naar het ziekenhuis. Hier is hij aan schouder- en beenwonden behandeld.

Het gebeurd steeds vaker dat treinongelukken veroorzaakt worden door koptelefoons of technische gadgets in het verkeer. Hierdoor worden omgevingsgeluiden minder sterk waargenomen en leidt het in sommige gevallen zelfs tot dodelijke ongevallen.

man, ongeluk, spoorwegovergang, trein, treinongeluk

Man wordt bijna geschept door trein

Afgelopen week is een man bijna geschept door een trein. Het gebeurde in een buitenwijk van Brisbane, waarbij de man niets vermoedend de spoorwegovergang overstak. De man kon nog net op tijd wegspringen en hield uiteindelijk niets over aan het incident. De vrouwelijke machinist van de trein liep door het incident een trauma op en kon tijdelijk niet meer werken. De man is er vanaf gekomen met een boete van € 1500, omdat hij de stopsignalen heeft genegeerd.

Bekijk hier de video beelden

botsing, brisbane, man, ongeluk, trein

Man vlucht na inbraak trein in

Een 30-jarige man is afgelopen week aangehouden op verdenking van auto inbraak. Een getuige van het voorval deed een poging om de inbreker in te halen, maar moest afhaken omdat hij in de trein richting Dieren sprong. De getuige heeft direct het alarmnummer gebeld en de omschrijving van de inbreker doorgegeven. De politie heeft de man vervolgens rond kwart over 9 aangehouden op verdenking van een auto inbraak en is op het huidige moment nog steeds niet op vrije voeten.

inbraak, man, politie, trein, vlucht

Man overleeft aanrijding met trein niet

Afgelopen week is een 28-jarige man in Leeuwarden om het leven gekomen, nadat hij werd aangereden door een trein. Volgens een woordvoerder van de politie werkten de spoorbomen naar behoren en stond de man met zijn fiets aan de hand te bellen. Dit deed hij echter midden op de spoorwegovergang, waarop de aanstormende trein hem niet meer kon ontwijken. De machinist heeft nog geprobeerd om de man te seinen, maar dit heeft uiteindelijk niets opgeleverd. Het treinverkeer tussen Groningen en Leeuwarden lag hierdoor enige tijd stil.

Trein ongeluk Leeuwarden

aanrijding, man, niet, overleeft, trein

Treinreiziger met marihuana in onderbroek opgepakt

Afgelopen week is een treinreiziger met marihuana in zijn onderbroek opgepakt in de trein naar Duitsland. De 24 jarige man probeerde ruim 50 gram marihuana in zijn onderbroek mee te smokkelen. Surveillerende agenten roken een sterke marihuanalucht in de trein en gingen hier direct op af. Bij het fouilleren van de man bleek al gauw dat het hier ging om een onzorgvuldige smokkelaar. De agenten hebben proces-verbaal opgemaakt en de marihuana in beslag genomen. Volgens de Duitse politie hebben de in beslag genomen drugs een straatwaarde van ruim € 400,-.

 

man, marihuana, onderbroek, trein, treinreiziger

Man bind puppy vast op spoor

Afgelopen week heeft een man in de Verenigde Staten zijn puppy op het spoor vastgebonden en hem toen alleen achtergelaten. De oplettende machinist van de aanstormende trein kon nog net op tijd aan de noodrem trekken toen hij de man zag wegrennen van het spoor. Een medewerker van het spoor ging er direct op af en heeft de hond losgemaakt van het spoor. Ook heeft deze medewerker de 78-jarige dader aangehouden en hem aangegeven bij de politie. De man verklaarde later dat zijn familie de 10 maanden oude pup niet meer wouden hebben en hij niet meer wist wat hij ermee moest doen.

Puppy vastgebonden op spoor

man, puppy, spoor, vast, vastgebonden

Agressieve man in trein opgepakt

Afgelopen week heeft de marechaussee een agressieve man in de trein opgepakt. De man zou twee conducteurs mishandelen en bedreigen in de trein van Amsterdam naar Schiphol. De conducteurs wisten op tijd de marechaussee te waarschuwen, waarna de man kon worden aangehouden op het station van Schiphol. De man verzette zich hevig tegen de marechaussee, maar deze hebben de man uiteindelijk toch weten te overmeesteren. De man zou zich agressief hebben gedragen in de trein en heeft zelfs met een mes één van de conducteurs licht verwond.

Man opgepakt in trein

geweld, man, marechaussee, opgepakt, trein

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!