Tag: keukenhof

Trein naar Keukenhof

Bent u opzoek naar inspiratievolle tuinen, bloemenshows, activiteiten, cultuur en kunst? Ga dan met de trein naar de Keukenhof en geniet samen met vriendinnen van de prachtige bloementuinen. Houdt er wel rekening mee dat de Keukenhof slechts een aantal maanden open is, omdat de bloemen niet het hele jaar in bloei zijn. De Keukenhof is in 2020 geopend van 21 maart t/m 10 mei 2020 en is iets wat u als Nederlander zeker moet hebben gezien. Tijdens de bloemenshows stellen ruim 500 arrangeurs hun bloemen tentoon en zorgen voor de mooiste bloemenshows. Daarnaast beschikt de Keukenhof over de grootste Lelyshow van Europa en zijn er in het Willem-Alexander Paviljoen ruim 75.000 tulpen te bewonderen. Unieke ervaring!

bloementuin, eropuit, keukenhof, korting, trein

Lees verder

Goedkope treinkaartjes naar Keukenhof 2015

Trein naar Keukenhof

Wilt u dit jaar met de trein naar Keukenhof 2015? Dan wilt u natuurlijk zo goedkoop mogelijk en daarom hebben wij deze treinkaartjes actie voor u gevonden! Voor slechts € 35,- is uw dag helemaal geregeld en hoeft u enkel nog te genieten van dit geweldige evenement. Deze aanbieding is bij de Spoordeelwinkel te koop t/m 14 mei en te gebruiken t/m 17 mei 2015.

U ontvangt:

  • Een e-ticket Dagretour naar Schiphol, Haarlem of Leiden;
  • Een e-ticket Arriva Busvervoer – Keukenhof Express;
  • Een e-ticket voor entree keukenhof 2015 en een gratis bollenpakket t.w.v. € 3,95.

Trein naar Keukenhof

Goedkoop met de trein naar de Keukenhof

De Keukenhof is ieder jaar weer een sensatie en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. De bloemen zijn in volle bloei en de shows laten diepen indrukken achter. Daarbij heeft u op dit evenement echt even het gevoel dat u er tussenuit bent en van de geur en herinneringen zult u nog weken kunnen nagenieten.

Met de trein naar de Keukenhof is goed te doen en ook het Openbaar Vervoer sluit naadloos aan op de vervoermiddelen. Daarbij is het mogelijk om vanaf 3 stations te reizen, waardoor de drukte minimaal blijft.

{mymaplocation id=277,402,416 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Goedkoop treinkaartje, keukenhof, NS dagkaart actie, Treinkaartjes actie

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!