Tag: Goedkope treintickets

Goedkoop met trein op wintersport

Trein op wintersport
Wil jij komend jaar goedkoop met de trein op wintersport? Dan hebben wij een aantal aanbiedingen voor jou geselecteerd! Ieder jaar maken duizenden reizigers hier gebruik van en dat is natuurlijk niet voor niks. Het reiscomfort, de snelheid en het gemak is ongekend en is alleen mogelijk met de trein. Wilt u uitgerust aankomen op uw bestemming, zodat u genoeg energie heeft om de eerste dag direct van start te gaan? Probeer dan eens een treinreis en boek direct uw treintickets via onze website en profiteer van de laagste tarieven! De Ski-Thalys rijdt weer van 21 december 2019 tot en met 21 maart 2020.

Op wintersport met de trein

 • Geen file
 • Geen benzinekosten
 • Geen parkeerkosten
 • Geen last van slecht zicht op de weg of donkere nachten
 • Uitgerust aankomen op uw bestemming
 • Geen stress over de heen- en terugreis
 • Langere vakantie door een vroege heenreis en late terugreis
 • Op de wintersport bestemming is vaak geen (eigen)vervoer nodig
In 2020 goedkoop met de trein op wintersport? Bekijk de mogelijkheden!

frankrijk, goedkoop, Goedkoop treinkaartje, Goedkope treintickets, korting, oostenrijk, trein, Trein Frankrijk, Trein wintersport, Treinvakantie, wintersport, zwitersland

Lees verder

Europese stedentrip in najaar 2015

We zitten nog midden in de zomervakantie, maar het is goed om alvast na te denken over het najaar van 2015! Het is momenteel mogelijk om voor een betaalbare prijs stedentrips naar populaire Europese bestemmingen te boeken. Daarbij kunt u door onze samenwerking met Trivago hotels vergelijken van ruim 200 websites, waardoor u altijd het beste hotel voor de laagste prijs vindt en direct inzicht heeft in de klanttevredenheid.

Goedkope treinkaartjes

Treintickets naar populaire Europese bestemmingen

Goedkope stedentrip met de trein boeken?

Wanneer u ongeveer 82 tot 90 dagen van tevoren boekt ontvangt u vroegboekkorting op uw treintickets. Op deze manier zijn de bovenstaande tarieven mogelijk en is een stedentrip voor iedereen betaalbaar. Zeker wanneer u dit combineert met een betaalbaar hotel.

Als inwoner van Europa moet u steden als Berlijn, Parijs en Londen natuurlijk een keer gezien hebben. Naast deze grote en populaire steden zijn Duitse bestemmingen als Keulen, Düsseldorf en Frankfurt ook erg in trek door de gezellige en authentieke kerstmarkten die jaarlijks worden georganiseerd. Een treinreis is dan ideaal, omdat u op deze manier niet in de file staat, geen parkeerplek hoeft te zoeken en geld bespaart op brandstof- en parkeerkosten.

{mymaplocation id=6,3,4,5,7,8,9,1,2 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Goedkope treintickets, Kerstmarkt Düsseldorf, Kerstmarkt Keulen, Trein stedentrips, Treinvakantie

Seizoensretour actie verlengd tot juni 2015

De NS Seizoensretour actie is vanwege het grote succes verlengd tot 30 juni 2015. Hierbij zijn de reisperiodes aangepast, zodat u opnieuw kunt profiteren van 3 Weekenddagretours. Dit keer kunt u in juni, juli t/m augustus en oktober t/m november reizen met deze treinkaartjes actie. Houdt er rekening mee dat u met deze dagkaart actie alleen op zaterdag of zondag kunt reizen. Doordeweeks kunt u dus geen gebruik maken van dit reisproduct.

Seizoensretour samengevat:

De kortingsactie is verlengd, maar de 1e reisperiode is gewijzigd. Eerder liep deze van februari t/m mei en deze is nu gewijzigd naar juni 2015. In het onderstaande lijstje hebben we de voorwaarden van de Seizoensretour samengevat. Voor de volledige lijst kijkt u op de bestelpagina.

Seizoensretour juni 2015

 • Kosten: € 33,- (€ 11,- per stuk).
 • Verkoopperiode: t/m 30 juni.
 • Reisperiodes:
  • Juni
  • Juli t/m augustus
  • Oktober t/m november
 • Deze dagkaart actie is enkel op weekenddagen geldig.

Goedkoop treinkaartje, Goedkope treintickets, NS dagkaart actie, NS Seizoensretour, Treinkaartjes actie

Waar kan ik goedkoop een stedentrip boeken?

Binnenkort een stedentrip maken naar een populaire Europese bestemming? Ze zijn eigenlijk allemaal met de trein te bereiken en dit is de eenvoudigste, comfortabelste en voordeligste manier van reizen. U hoeft niet 2 uur van tevoren op het perron te verschijnen en u bespaart op brandstof en parkeergeld. Ideaal toch? Daarbij kunt u in de trein ontspannen of juist doorwerken, terwijl u geniet van voldoende beenruimte en service aan boord. Met een topsnelheid van 300 km/u zijn de hogesnelheidstreinen ongeëvenaard en is een stedentrip met de trein ideaal!

Stedentrips in Europa

Waar kan ik een stedentrip boeken?

Via onze website bestelt u goedkope treintickets, waarna u enkel nog een hotel hoeft te zoeken. Natuurlijk zullen wij ook uw hotelverblijf gaan aanbieden en zijn daarom een samenwerking met Trivago aangegaan. Wilt u zelf een goedkope stedentrip samenstellen? Dan bent u op onze website aan het juiste adres! Wij hebben de goedkoopste treinkaartjes voor u vergeleken en op Trivago kunt u vervolgens een betaalbaar hotel uitzoeken in de stad naar keuze!

Waar wacht u nog op?

Goedkope Stedentrip, Goedkope treintickets, Mini Stedentrip, OV vragen, Trein stedentrips, Veelgestelde vragen

Goedkope stedentrip naar Antwerpen

Er even tussenuit? Dan is een weekendje naar Antwerpen ideaal! Boek uw stedentrip met de trein naar Antwerpen via onze website en geniet van hoge kortingen. Wij hebben de goedkoopste treintickets voor u geselecteerd en daarmee komt een weekendje naar deze geweldige Belgische stad wel heel erg dichtbij! Voor € 29,- boekt u al een treinticket en bent u met een reistijd van 1 uur en 12 minuten met de trein in het centrum van Antwerpen. Er is vrijwel geen enkel ander vervoersmiddel dat u zo snel naar de gewenste bestemming brengt. Voor de reis naar Antwerpen beschikken wij tevens over de Superdagretour en de Weekenddagretour.

Trein Antwerpen

Goedkoop treinkaartje, Goedkope Stedentrip, Goedkope treintickets, Stedentrip Antwerpen, Trein Antwerpen

Lees verder

Goedkope treintickets naar Brussel

Tickets Brussel

Wilt u in 2015 een keer met de trein naar Brussel? Dan raden wij u aan om uw tickets via onze website te kopen! Wanneer u 82 tot 90 dagen van tevoren boekt, profiteert u van vroegboekkorting en dan kan een treinreis ontzettend voordelig zijn! Er even gezellig tussenuit met z’n tweeën of het hele gezin? Boek uw goedkope treintickets naar Brussel via onze website en geniet van de reis! U heeft het voordeel dat u niet op de weg hoeft te letten, comfortabel kunt zitten en van de omgeving kunt genieten, terwijl u gebruik kunt maken van de service aan boord.

Voordelen van de treinreis naar Brussel:

 • Snel en gemakkelijk
 • Direct in het centrum
 • Geen benzinekosten
 • Geen parkeerkosten
 • Comfortabele stoelen
 • Service aan boord
 • Geen fileproblemen
 • Geen stress

Tickets Brussel

Samen maken we stedentrips betaalbaar!

Goedkoop treinkaartje, Goedkope treintickets, InterCity Brussel, Trein Brussel

Lees verder

Goedkope tickets naar Parijs

Binnenkort een stedentrip naar Parijs maken? Dan heeft u natuurlijk goedkope treintickets nodig, zodat u niet teveel betaald voor hetzelfde product. Daarom hebben wij voor u de voordeligste aanbieder gevonden voor de treinreis naar Parijs. Hiervoor raden wij u aan om 82 tot 90 dagen van tevoren uw tickets te boeken. Wanneer u later boekt is het nog steeds mogelijk om voor minimaal tarief te reizen, maar u heeft kans dat de ‘EarlyBird-tickets’ reeds uitverkocht zijn. Via onze website is het mogelijk om vanaf Amsterdam Centraal per Thalys naar Parijs te reizen. Vanaf € 29,- koopt u tickets en bent u binnen 3 uur en 19 minuten in het hartje van de stad van liefde en licht.

Ontdek Parijs

Voor betaalbare Europese stedentrips bent u hier op het juiste adres!

Goedkoop treinkaartje, Goedkope treintickets, Korting Parijs, trein Parijs, Treinticket Parijs

Lees verder

Overzicht goedkope treinkaartjes in 2015

Logo Goedkoop treinkaartje

Het is voor ons onmogelijk om een overzicht van treinkaartjes acties in 2015 te geven, omdat er door de verschillende dagkaart aanbieders geen data worden doorgegeven. Wel is er aan de hand van gegevens van voorgaande jaren te voorspellen wanneer er weer een NS dagkaart actie zal worden gehouden door één van de winkelketens. Hieronder vindt u een overzicht van de goedkope treinkaartjes in 2015. Deze zal waarschijnlijk hetzelfde zijn, maar dit zullen we in de loop van het jaar vanzelf merken.

Logo Goedkoop Treinkaartje

Overzicht goedkope treinkaartjes in 2015

Treinkaartjes acties20132014<2015
Blokker DagkaartJanuariJanuariJanuari
Kruidvat Weekend dagkaartFebruariFebruariFebruari
NS Seizoensretourn.v.t.n.v.t.Februari
AH dagkaartMaartMaartMaart
Blokker actieAprilAprilApril
Hema dagkaartMeiMeiApril
Kruidvat Weekend dagkaartMeiMeiMei
AH ActieJuliJuliAugustus
Blokker DalVrij actieAugustusAugustusOnbekend
Kruidvat actieOktoberOktoberOnbekend
Hema actieNovemberNovemberOnbekend

Overige treinkaartjes acties

In het bovenstaande overzicht zijn voornamelijk de dagkaart acties opgenomen. Natuurlijk worden er meer aanbiedingen georganiseerd, zoals uitstapjes van de Spoordeelwinkel of acties van NS International. Tevens is het mogelijk om via onze website een weekendje of nachtje weg te boeken, waarbij de treinreis is inbegrepen. Dit is mogelijk binnen Nederland en België vanaf € 89 met een keuze uit ruim 100 hotels.

Ook worden er regelmatig acties gehouden door C1000 en Jumbo, maar de data hiervan zijn helaas niet te voorspellen. Deze acties zijn vaak uniek en hebben verschillende actie periodes gehad in de afgelopen 2 jaar.

Goedkoop treinkaartje, Goedkope treintickets, ns kortingsactie, trein korting, Treinkaartjes actie

Goedkope treintickets naar Parijs

Treintickets Parijs

Het is tot 30 december 2014 mogelijk om goedkope treintickets naar Parijs te boeken. Voor slechts € 29,- boekt u al een treinticket naar deze populaire bestemming binnen Europa. De reisperiode voor deze aanbieding is van 22 december 2014 tot 30 maart 2015. U heeft dus nog genoeg tijd om een datum te prikken voor uw stedentrip. Parijs is een stad die u sowieso een keer gezien moet hebben met prachtige bezienswaardigheden als de Eiffeltoren en het Louvre. De prijzen voor tickets kunnen normaal oplopen tot ruim € 100, dus wij raden u aan om van deze trein actie te profiteren. Met deze actie reist u per Thalys naar Parijs, waardoor u binnen 3 uur in de hoofdstad van Frankrijk bent aangekomen. In de tussentijd kunt u genieten van de het prachtige uitzicht, de hoge snelheid, het comfort en bediening.

Treintickets Parijs

Louvre in Parijs wordt jaarlijks door duizenden toeristen bezocht.

Goedkoop treinkaartje, Goedkope treintickets, Thalys korting, trein Parijs, Trein stedentrips

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!