Tag: eindhoven

Trein naar Dominator

Trein Dominator

Op 20 juli 2019 wordt het Hardcore festival weer gehouden bij Eersel, waarbij duizenden bezoekers met de trein naar Dominator zullen reizen. Natuurlijk is het terrein ook met de auto te bereiken, maar wij raden je aan om gebruik te maken van het Openbaar Vervoer. Op deze manier heb je geen last van file- of parkeerproblemen en kan je optimaal genieten van het feest. Daarbij is de treinreis naar Dominator zo gemaakt en heeft de organisatie aan alles gedacht.

Trein Dominator

dominator, eindhoven, festival, pendelbus, trein

Lees verder

Eindhoven was onbereikbaar per trein

Het was urenlang niet mogelijk om per trein naar Eindhoven af te reizen door storingen en een aanrijding met een persoon. Het gevolg was dat er veel mensen op het spoor aanwezig waren, waardoor treinverkeer lange tijd niet mogelijk was op het traject. Daarbij waren er rondom Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Venlo en Weert werkzaamheden aan het spoor gepland. Hierdoor was het voor de NS niet mogelijk om vervangend busvervoer in te zetten, omdat er al voor teveel vervangend vervoer moest worden gezorgd. Het was voor de NS dan ook niet mogelijk om de gestrande reizigers op te vangen.

Reizigers werden afgeraden om richting Eindhoven te reizen.

aanrijding, eindhoven, storing, trein, werkzaamheden

Lees verder

Treinverkeer rond Eindhoven plat door hijskraan

Afgelopen week heeft het treinverkeer rond Eindhoven enige tijd stilgelegen. Een deel van een hijskraan was omgevallen boven het spoor en heeft daarbij enkele bovenleidingen geraakt. Het deel heeft meerdere leidingen geraakt, waardoor er op meerdere sporen geen treinverkeer mogelijk was. Daarbij was het station van Eindhoven enkele uren compleet spanningsloos door het incident. Volgens een woordvoerder van Prorail zouden de werkzaamheden nog de hele maandag gaan duren en zullen de treinen dinsdag pas weer volgens de normale dienstregeling rijden.

Hulpdiensten zijn de hele dag bezig geweest met spoorwerkzaamheden, waarna er in de avond weer treinverkeer mogelijk was. Ook de brandweer moest worden ingeschakeld, omdat de kraan die olie lekte moest worden ingedamd.

Op het traject van Eindhoven, Boxtel, Helmond en Geldrop was de hele dag geen treinverkeer mogelijk en kwam pas in de avond weer op gang. In de tussen tijd werden reizigers aangeraden om een andere route te kiezen of gebruik te maken van vervangend vervoer. Rond 18:30 uur kon de normale dienstregeling weer worden ingezet en konden reizigers weer normaal gebruik maken van het traject.

 

bovenleiding, eindhoven, hijskraan, trein, treinverkeer

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!