Trein naar Dominator

Trein Dominator

Op 20 juli 2019 wordt het Hardcore festival weer gehouden bij Eersel, waarbij duizenden bezoekers met de trein naar Dominator zullen reizen. Natuurlijk is het terrein ook met de auto te bereiken, maar wij raden je aan om gebruik te maken van het Openbaar Vervoer. Op deze manier heb je geen last van file- of parkeerproblemen en kan je optimaal genieten van het feest. Daarbij is de treinreis naar Dominator zo gemaakt en heeft de organisatie aan alles gedacht.

Trein Dominator

Reis met de trein naar Eindhoven Centraal, waarna pendelbussen je naar het festival terrein zullen vervoeren. Voor de pendelbussen koop je een dagretour voor slechts € 5,- in de voorverkoop. Bij de halte betaal je veel meer en zijn de pendelbustickets € 8,-. Zeker in groepsverband scheelt het enorm om de tickets vooraf te bestellen.

Ga jij in 2019 naar Dominator Festival? Neem de trein en maak gebruik van de pendelbussen!

Trein naar Dominator is makkelijker

Het is gewoon veel makkelijker om met de trein naar Dominator te reizen, omdat je hiermee alle auto problemen overslaat en je uitgerust aankomt op het festival terrein. Daarbij hoef je ook op de terugreis geen energie te verspillen en kan je nog even gezellig bijkletsen met je vrienden/andere festivalgangers.

Wij raden festivalgangers altijd aan om met de trein te gaan, omdat dit in veel gevallen veiliger, makkelijker en goedkoper is.

{mymaplocation id=411,183,184 width=100% height=400px zoom=11 type=bing}

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!