Tag: dagkaart fiets

Eropuit in juli 2016

Met dit lekkere weer blijf je natuurlijk niet thuis op de bank zitten. Trek er daarom op uit met de trein en reis naar het strand, vrienden/familie, een pretpark, dierentuin of maak een leuke stedentrip! Via onze website kunt u de leukste hotels vinden voor de laagste prijs, maar is het natuurlijk ook mogelijk om een goedkoop treinkaartje te kopen voor zowel binnen- als buitenlandse treinreizen. Wil jij binnenkort een dagje- of weekendje weg? Kijk dan voor inspiratie naar de onderstaande treinuitjes en geniet van de zomer in juli 2016!

Spoor Aanbieding

Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar! Deel dit artikel via de knoppen in de rechterkolom van onze website.

dagkaart fiets, NS dagkaart, Trein Dierentuin, Trein hond, Trein Pretpark

Lees verder

Fiets goedkoop mee in de trein

Ongeveer een jaar geleden hebben wij een bericht geplaatst over het goedkoper/gratis maken om een fiets mee te nemen in de trein. Verschillende partijen (o.a. politieke partijen) maakte zich sterk om fietsers/wielrenners tegemoet te komen in de daluren, omdat treinen dan toch minder bezet zijn en dit lijkt er nu eindelijk door te komen. Wilma Mansveld heeft dit afgesproken met vervoerders, waardoor dit in de nabije toekomst waarschijnlijk doorgevoerd zal worden. Fietsen zullen hierbij voor een minimaal tarief tot bijna gratis kunnen worden meegenomen in de trein. Fietsen gratis meenemen in de trein zal waarschijnlijk niet gaan, omdat men verwacht dat het dan helemaal vol zit met tweewielers in de trein.

Fiets in trein

dagkaart fiets, Fiets in trein, Goedkoop treinkaartje, Gratis fiets in trein, NS dagkaart

Lees verder

Fietsverbod wordt verlengd door langere avondspits

De avondspits lijkt steeds eerder te beginnen en later te eindigen en daarom zal het fietsverbod in 2015 in totaal met een uur worden verlengd. Eerder was het fietsverbod van kracht tussen 16:30 uur en 18:00 uur, maar dit wordt verlengd naar 16:00 uur tot 18:30 uur. Daarbij is de NS bezig met het inrichten van fietsbalkons in de trein, zodat reizigers hun fiets hierop kunnen neerzetten. Hierdoor wordt er in ruimte bespaart, waarmee de overlast voor andere reizigers geminimaliseerd wordt. De regels voor vouwfietsen en de ochtendspits blijven vooralsnog onveranderd, omdat dit verder voor weinig problemen heeft gezorgd in 2014.

Dagkaart fiets

Regels voor fiets in de trein:

Regels ochtendspitsGeen fiets mee tussen 6.30 en 9.00 uur.
Regels avondspitsGeen fiets mee tussen 16.00 en 18.30 uur.
Fiets mag altijd mee
In het weekend, feestdagen en in juli en augustus.
Neem nooit je fiets mee
In de Intercity Direct over de hsl.
Tarief fietsdagkaart€ 6,-

 

dagkaart fiets, Fiets in trein, Fietsverbod in trein, Gratis fiets in trein, trein nieuws

Fietsen in een andere stad?

Wilt u een keer een fietstocht maken in een andere stad? Neem dan de trein en ontdek wat andere steden u te bieden hebben. Fietsen is natuurlijk hartstikke leuk, maar in een andere omgeving valt nog veel meer te beleven. Zo ziet u weer eens wat nieuws en komt u met nieuwe verhalen thuis. In de afgelopen jaren hebben verschillende belangengroepen ervoor gestreden om fietsen gratis mee te krijgen in de trein. Dit is er nog steeds niet helemaal door, maar voor slechts € 6,- kan u al een dagkaart fiets kopen en kunt u hem de hele dag meenemen.

Met de fiets in de trein? Koop een dagkaart fiets en ontdek een andere omgeving!

dagkaart, dagkaart fiets, fiets, trein, wielrennen

Lees verder

Dagkaart fiets

Fiets trein

Wilt u binnenkort met de fiets in de trein? Dan is de dagkaart fiets het reisproduct dat u nodig heeft! Hiermee is het mogelijk om een fiets mee te nemen in de trein ongeacht uw bestemming! Heeft u een vouwfiets? Dan heeft u de dagkaart fiets helemaal niet nodig en mag u de fiets gratis meenemen in de trein, zolang deze helemaal is ingeklapt. Aan de dagkaart fiets zitten wel een aantal voorwaarden verbonden. U mag uw fiets namelijk alleen maar meenemen in de trein buiten de spitsuren. De spitsuren lopen van 06:30 uur tot 09:00 uur en van 16:00 uur tot 18:00 uur. Deze regels zijn ingevoerd, omdat een fiets anders teveel ruimte inneemt en er in de spits teveel mensen zouden zijn met een fiets.

Fiets trein

dagkaart, dagkaart fiets, fiets, fiets dagkaart, trein, trein fiets

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!