Tag: china

Kind pakt verkeerde trein en vindt ouders 37 jaar later

Een 43-jarige Chinese vrouw is haar ouders 37 jaar geleden kwijt geraakt op een treinstation. Ze stapte als 6-jarige meisje in de verkeerde trein, waarop ze de weg terug niet meer wist te vinden. Ze heeft op 6-jarige leeftijd een aantal keer geprobeerd om over te stappen, maar kwam uiteindelijk 725 kilometer verderop terecht. De plaatselijke autoriteiten hebben zich vervolgens over het kind ontfermd, maar hadden verder geen idee waar ze vandaan kwam.

Jiang Ai-wu was ondertussen 43 jaar oud en heeft altijd de hoop gehad haar ouders terug te vinden, maar had geen idee waar ze moest beginnen. De dochter van Jiang Ai-wu liet het hier echter niet bij en heeft zich aangemeld bij een website voor vermiste personen, waarop zij erachter kwam dat de familie van haar moeder ondertussen was verhuist.

Vrouw heeft 37 jaar lang hoop gehouden op het terug vinden van haar ouders.

china, kindje, ouders, politie, trein, vermist

Lees verder

Hogesnelheidstrein in China

Hogesnelheidstrein in China

Ondanks alle commotie rondom de Chinezen hogesnelheidstreinen in China wegens het ongeluk van een half jaar geleden, waarbij de overheid faalde heeft China nu toch een nieuw ontwerp gelanceerd van een hogesnelheidstrein in China die tot 500 kilometer per uur zal kunnen rijden. Hiermee zal de reistijd tussen de grote steden enorm afnemen, waardoor het voor veel chinezen interessanter wordt om met de trein te reizen. Het Chinezen project heel wat gekost. Het ontwerp verkeerd op het huidige moment in de testfase  en is gemaakt door een dochter onderneming voor de grootste treinleverancier CSR. De trein uit China is gemaakt van plastic versterkt met koolstofvezel en bestaat uit zes wagons.

china, hogesnelheidstrein, trein

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!