Tag: Boekenweekgeschenk 2015

Tienertoer 2015 in volle gang!

Naast de NS Seizoenskaart actie is het ook voor jongeren van 12 t/m 18 jaar oud mogelijk om voor € 33,- drie dagen onbeperkt met de trein te reizen. Het verschil is dat de NS Seizoensretour in 3 verschillende periodes moet worden gebruikt, terwijl de NS Tienertoer juist in één periode moet worden ingezet. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud en wil je binnenkort een deel van Nederland ontdekken, naar het strand of vrienden/familie bezoeken? Bestel dan snel de tienertoerkaart via de Spoordeelwinkel.

Tienertoer

Maak van de zomervakantie een onvergetelijke tijd!

Boekenweekgeschenk 2015, NS tienertoer, spoordeelwinkel, Treinvakantie, Zomer tienertoer

Lees verder

Boekenweekgeschenk ook in 2015 weer groot succes!

Ook in 2015 hebben weer ongeveer 240.000 reizigers gebruik gemaakt van het NS boekenweekgeschenk. Hiermee is het aantal reizigers ongeveer even groot als in het voorgaande jaar, want in 2014 waren het er ongeveer 235.000. Het is een relatief groot aantal, omdat er slechts 750.000 exemplaren beschikbaar waren, dus dat betekend dat 1 op de 3 bezitters gebruik heeft gemaakt van het geschenk.

Met het boekenweekgeschenk was het dit jaar mogelijk om op 15 maart 2015 gratis met de trein te reizen op vertoon van het boek. Dit jaar was het boek “De zomer hou je ook niet tegen” van Dimitri Verhulst gekozen. De auteur was zelf ook aanwezig op stations en in treinen om stukjes uit zijn boek voor te lezen en toe te lichten.

Zomer hou je ook niet tegen

Ook volgend jaar weer NS boekenweek geschenk!

Met het succes van dit jaar wordt aangetoond dat het een goedlopende actie is, waardoor er ook in 2016 weer een NS boekenweekgeschenk actie zal worden georganiseerd. Het is uiteraard nog niet bekend welk boek dit gaat worden, maar wij van Goedkoop-treinkaartje.nl zijn razend benieuwd!

Boekenweekgeschenk 2015, Goedkoop treinkaartje, NS Boekenweek, NS dagkaart actie, Treinkaartjes actie

NS Boekenweekgeschenk 2015

Het boekenweekgeschenk is dit jaar geschreven door Dimitri Verhulst en is tevens het vervoersbewijs op zondag 15 maart 2015. Het boekenweekschenk is een geldig vervoersbewijs voor 1 persoon in alle binnenlandse treinen. Naast de NS doen ook Arriva, Connexxion, Breng, Syntus en Veolia mee aan de actie. Tijdens de boekenweek van 2015 is ‘De zomer hou je ook niet tegen’ van Dimitri Verhulst verkozen tot geschenk. Bij besteding van € 12,5 in een boekenwinkel ontvangt u het boek/vervoersbewijs cadeau.

Boekenweekgeschenk 2015

OV Poortjes

Wanneer u op zondag 15 maart met het boek als vervoersbewijs reist hoeft u geen OV Chipkaart te gebruiken. De barcode op de achterkant van het boek zou moeten werken als sleutel om de OV poortjes op treinstations te openen. Staan er geen poortjes op het treinstation? Dan kunt u gewoon instappen, zonder uw boek te scannen bij de poortjes.

Gaat u op deze betreffende zondag reizen? Maak dan gebruik van deze treinkaartjes actie!

NS Seizoensretour

Heeft u in de komende periode nog goedkope treinkaartjes nodig? Bestel dan de NS Seizoensretour via deze link! U koopt 3x een NS Weekend dagretour voor slechts € 33,- die u in 3 verschillende periodes in 2015 kunt inzetten. Meer informatie en direct bestellen kan via onze website!

NS Seizoensretour

Boekenweekgeschenk 2015, Goedkoop treinkaartje, Gratis met de trein, NS Boekenweek, Treinkaartjes actie

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!