NS Boekenweekgeschenk 2015

Het boekenweekgeschenk is dit jaar geschreven door Dimitri Verhulst en is tevens het vervoersbewijs op zondag 15 maart 2015. Het boekenweekschenk is een geldig vervoersbewijs voor 1 persoon in alle binnenlandse treinen. Naast de NS doen ook Arriva, Connexxion, Breng, Syntus en Veolia mee aan de actie. Tijdens de boekenweek van 2015 is ‘De zomer hou je ook niet tegen’ van Dimitri Verhulst verkozen tot geschenk. Bij besteding van € 12,5 in een boekenwinkel ontvangt u het boek/vervoersbewijs cadeau.

Boekenweekgeschenk 2015

OV Poortjes

Wanneer u op zondag 15 maart met het boek als vervoersbewijs reist hoeft u geen OV Chipkaart te gebruiken. De barcode op de achterkant van het boek zou moeten werken als sleutel om de OV poortjes op treinstations te openen. Staan er geen poortjes op het treinstation? Dan kunt u gewoon instappen, zonder uw boek te scannen bij de poortjes.

Gaat u op deze betreffende zondag reizen? Maak dan gebruik van deze treinkaartjes actie!

NS Seizoensretour

Heeft u in de komende periode nog goedkope treinkaartjes nodig? Bestel dan de NS Seizoensretour via deze link! U koopt 3x een NS Weekend dagretour voor slechts € 33,- die u in 3 verschillende periodes in 2015 kunt inzetten. Meer informatie en direct bestellen kan via onze website!

NS Seizoensretour

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!