Bestemmingen binnen Europa met 70% korting!

Bestemmingen binnen Europa met 70% korting!

Wil jij binnenkort met vrienden/familie/kennissen op een stedentrip naar steden als Parijs, Berlijn en Londen? Dan bieden wij jou de juiste oplossing om deze wens te laten uitkomen. Het is tot eind 2014 mogelijk om een stedentrip met 70% korting te boeken. U dient hiervoor 90 dagen van tevoren uw treinticket te boeken, zodat u profiteert van vroegboekkorting. Een treinkaartje naar Parijs is dan al verkrijgbaar voor slechts € 29,- en een treinticket naar Berlijn al voor € 39,-!

Het is vaker mogelijk om met NS international met vroegboekkorting naar populaire bestemmingen te reizen, maar momenteel is bijna elke bestemming binnen Europa haalbaar voor een minimaal tarief. Bekijk de mogelijkheden door op de link hieronder te klikken!

Overzicht aanbiedingen

Boek een stedentrip met korting!

(meer…)

Bestemmingen binnen Europa met 70% korting!

Rookontwikkeling in trein bij Hilversum

Afgelopen week kwam een trein bij Hilversum tot stilstand, nadat er melding werd gemaakt van rookontwikkeling. Volgens een woordvoerder gaat het om een lichte rookontwikkeling in de locomotief, waarvoor de brandweer moest worden opgeroepen. Voor de reizigers is er verder geen gevaar en ook is er geen sprake van uitslaande brand. Toch werden de reizigers uit voorzorg geëvacueerd met vervangend busvervoer, waarna ze hun reis konden vervolgen. Het ging om de ICE-trein van Amsterdam naar Berlijn, dus de reizigers hadden nog een lange weg te gaan.

Trein van Amsterdam naar Berlijn komt tot stilstand door rookontwikkeling

(meer…)

Bestemmingen binnen Europa met 70% korting!

Uw mening telt!

Voor toekomstige reizigers is het belangrijk om te weten waar ze voor moeten waken of juist niet! Daarom heeft Goedkoop-treinkaartje.nl een viertal populaire bestemmingen toegevoegd waar reizigers hun ervaringen kunnen delen via een Facebook box. Op deze manier kunnen we toekomstige reizigers behoeden van slechte ervaringen en kunnen we de tevredenheid samen omhoog schroeven!

Parijs

Samen zorgen we voor geweldige stedentrips!

(meer…)

Poolse dief op trein gezet naar Berlijn

Afgelopen week zijn er beelden op het internet gezet door de politie van Almelo, waarop te zien was hoe een Poolse veelpleger op de trein naar Berlijn werd gezet. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een man van Poolse afkomst en heeft hij in het afgelopen jaar 66 diefstallen gepleegd. Hij had zelf aangegeven dat hij graag weer terug wou naar Polen, maar hier niet genoeg geld voor had. De politie van Almelo heeft toen een treinkaartje naar Berlijn gekocht voor de man en hem op de trein gezet. De agenten hebben het incident gefilmd en het later op de Facebook pagina van de politie geplaatst.

Volgens Minister Opstelten is dit niet de manier om met veelplegers om te gaan en zal daarom in de komende maand een brief aan de tweede kamer schrijven. Daarin zal iets staan over de aanpak van veelplegers en ook deze specifieke zaak van de Poolse veelpleger. Volgens een woordvoerder van politie Almelo wouden de agenten op deze manier aandacht vragen voor de aanpak van veelplegers, omdat ze het nutteloos vonden om de man nogmaals op te pakken. Hij had immers al 65 keer een misdaad gepleegd.

Wij van Goedkoop-treinkaartje.nl vinden dat de politie van Almelo goed gehandeld heeft aangezien de man immers zelf aangaf dat hij terug wou naar Polen en dit was voor de politie de ideale gelegenheid om aandacht te vragen voor dit vraagstuk.

Bestemmingen binnen Europa met 70% korting!

Vertraging van Amsterdam naar Berlijn gestremd

Sinds begin juni zijn treinen op het traject van Amsterdam naar Berlijn vertraagd door de overstromingen in sommige delen van Duitsland. Reizigers dienen daarom rekening te houden met een extra overstap en vertraging. De treinen op het traject tussen de twee hoofdsteden rijdt slechts tot Hannover, waarna er overgestapt dient te worden. Door de overstromingen is een spoorbrug afgesloten, omdat de Duitse spoorwegen niet goed kunnen zien in hoeverre de brug is aangetast door het water. Naar schatting zal het nog 4 weken duren tot de medewerkers van de Duitse spoorwegen een goede analyse kunnen maken van de schade aan de brug.

Spoorbrug in Hannover

Reizigers worden omgeleid

Verwacht wordt dat dagelijks ruim 90.000 reizigers last ondervinden van de situatie. De treinreizigers dienen vanaf Hannover kosteloos over te stappen op een andere trein, waarna ze hun weg met ongeveer 1,5 uur vertraging kunnen voortzetten. Heeft u een treinreis naar Berlijn geboekt? Dan dient u dus rekening te houden met ongeveer 1,5 uur extra reistijd. De reizigers die een reis naar Berlijn hebben geboekt, maar door deze vertraging niet meer willen gaan kunnen hun treinticket kosteloos annuleren.