Tag: apeldoorn

Treinongeluk met vrachtwagen bij Ruurlo

Afgelopen week heeft een treinongeluk op een spoorwegovergang bij Ruurlo plaatsgevonden. Het zou gaan om een vrachtwagen die patat vervoerde, waarbij een aantal inzittende en de machinist van de trein licht gewond zijn geraakt door rond vliegend glas en de harde klap. Volgens de chauffeur van de vrachtwagen was de aanhanger blijven steken op het spoor toen hij zijn vrachtwagen wou keren. Hij deed dit op het spoor, omdat op dat deel van de weg genoeg ruimte was voor deze manoeuvre. De chauffeur is uiteindelijk met de schrik vrij gekomen, maar de machinist licht met een pijnlijke schouder thuis en ook een aantal inzittende zijn licht gewond geraakt door rond vliegend glas.

Vrachtwagen veroorzaakt een hoop vertraging tussen Winterswijk en Vorden.

apeldoorn, ongeluk, ruurlo, treinongeluk, vrachtwagen

Lees verder

Auto botst op trein bij Apeldoorn

Afgelopen week is een auto op de spoorwegovergang bij Apeldoorn terecht gekomen. Een aanstormende trein kon niet meer op tijd remmen, waardoor een frontale botsing niet meer was te voorkomen. De bestuurder van de auto kwam bij het ongeluk om het leven. Verder zijn alle inzittende van de trein er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, maar heeft de trein een lichte beschadiging opgelopen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk, maar de politie doet onderzoek naar de toedracht.

Er zijn nog dagelijks ongelukken op spoorwegovergangen

apeldoorn, auto, ongeluk, politie, trein

Lees verder

Aanrijding met trein bij Twello

Afgelopen week heeft er een aanrijding plaatsgevonden op een spoorwegovergang bij Twello. Het gaat om een aanrijding tussen een persoon en de trein op het traject van Apeldoorn naar Deventer. De politie gaat voorlopig niet uit van een ongeluk of misdrijf, maar sluit nog niets uit. Ook over de identiteit van de man kan nog niets gezegd worden.

Treinongeluk bij Twello zorgt voor vertraging

apeldoorn, deventer, ongeluk, treinverkeer, twello

Lees verder

Treinongeluk met sneeuwschuiver bij Apeldoorn

Afgelopen week is een sneeuwschuiver door nog onbekende redenen op de spoorwegovergang bij Apeldoorn terecht gekomen. De aanstormende trein kon niet op tijd stoppen en is er recht tegen aan gereden. De sneeuwschuiver was onbemand en het is nog onbekend hoe dit heeft kunnen gebeuren. Verder zijn er geen gewonden, maar heeft wel het treinverkeer ruim een uur stilgelegen. De inzittende van de trein konden met busvervoer hun rit vervolgen.

Treinongeluk met sneeuwschuiver

apeldoorn, spoorwegovergang, treinongeluk

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!