Duurzaam, voordelig en comfortabel naar het vliegveld? Dan koop je een treinkaartje met korting naar Schiphol. De goedkope treinkaartjes zijn te gebruiken vanaf elk station in Nederland. Zo bespaar je al gauw tientallen euro’s. Vakantie afgelopen en ben je weer terug in Nederland? Ook voor de terugreis bestel je een enkele reis naar het vliegveld!

Houdt er wel rekening mee dat de kortingskaartjes slechts te gebruiken zijn vanaf 09:00 uur. In het weekend zijn de kaartjes de hele dag geldig. Reis je met verschillende vervoerders? Geen probleem, want de tickets zijn geldig in treinen van alle Nederlandse vervoerders. Denk aan NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

Treinkaartje Vliegveld

Treinkaartje Schiphol met korting

Regel je treinreis voor vertrek en koop de treinkaartjes naar Schiphol met korting direct. Zo voorkom je problemen bij de kaartautomaat en begint jouw reis ontspannen. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij VakantieVeilingen en worden digitaal verstrekt.

Na betaling ontvang je een unieke code die online in enkele stappen is verzilverd. Na verzilvering ontvang je een e-ticket per e-mail die mobiel kan worden gedownload. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze uitgeprint mee te nemen op reis.

Rekenvoorbeeld

De goedkope treinkaartjes van VakantieVeilingen zijn voor de meeste treinreizen voordeliger. Afhankelijk van het traject bespaar je een enkele tot tientallen euro’s. Hieronder een aantal rekenvoorbeelden:

  • Prijs van Breda naar luchthaven Schiphol is €20,20
  • Prijs van Groningen naar vliegveld Schiphol is €26,50
  • Prijs van Rotterdam naar Schiphol Airport is €13,00
  • Prijs van Eindhoven naar Schiphol is €21,10

In deze gevallen is het treinkaartje van €10,50 dus voordeliger. Reis je op een korter traject? Dan kan het zijn dat de prijs van een treinkaartje voordeliger uitvalt.