Trein naar Vuurwerk Festival Disneyland Parijs

Trein Disneyland Parijs

Altijd al een keer Disneyland Parijs willen bezoeken? Dan is dit het moment! Op 3, 5 of 7 november 2019 is weer het Vuurwerk Festival in Disneyland Parijs. Geniet van een 3-daags arrangement naar Disney’s Magische Vuurwerk Festival. Laat u betoveren door avonden vol met vuurwerk, special effects en lasers. Op dit moment zijn de accommodaties met korting verkrijgbaar vanaf € 135. De treintickets naar Disneyland Parijs zijn op dit moment nog niet te koop, maar deze zijn vanaf 7 juli voor € 35 per enkele reis verkrijgbaar.

Trein Disneyland Parijs

Vuurwerk Festival Disneyland Parijs met korting

Boek nu en profiteer van korting op een 3-daags arrangement! Inclusief 3 dagen onbeperkt toegang tot beide Disney Parken. Op de tweede avond geniet u van de spectaculaire vuurwerkshow bij Lake Disney. Daarnaast zijn de geselecteerde arrangementen inclusief ontbijt.

U kunt voor het vervoer ook een volledig busarrangement selecteren.

Accomodaties en Arrangementen

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende accommodaties. Houdt er rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, dus wacht niet te lang. Gaat zeker uitverkocht.

Davy Crockett Ranch

Een leuke en gezellige blokhut op 5 minuten rijden van het park. De blokhut heeft 2 slaapkamers en een woonkamer. Inclusief ontbijt en 3 dagen entree tot het park.

Verkrijgbaar vanaf € 135

Newport Bay Club

Hotel Newport Bay Club ligt op 15 minuten loopafstand en beschikt over een gratis shuttlebus. In dit hotel geniet u van prachtige kamers en een heerlijk ontbijt. Inclusief 3 dagen toegang tot beide parken en de vuurwerkshow op de 2e dag.

Verkrijgbaar vanaf € 235

Hotel Santa Fe

De hotelkamers voor Hotel Santa Fe zijn extra ingekocht en niet voor niks. Een prachtig verblijf en het heerlijke ontbijt zorgen voor 3 dagen gegarandeerd plezier. Het hotel is op 20 minuten loopafstand en is inclusief 3 dagen toegang tot beide parken.

Verkrijgbaar vanaf € 259

Sequoia Lodge

De hotelkamers voor Sequoia Lodge zijn extra ingekocht en niet voor niks. Een prachtig verblijf en het heerlijke ontbijt zorgen voor 3 dagen gegarandeerd plezier. Het hotel is op 15 minuten loopafstand en is inclusief 3 dagen toegang tot beide parken. Er is tevens een gratis shuttlebus.

Verkrijgbaar vanaf € 329

Magisch Vuurwerk Festival Disneyland Hotel

Direct gelegen aan het park van Disneyland Parijs, maar wel een stuk duurder. Verkrijgbaar vanaf € 665 en is inclusief ontbijt en 3 dagen toegang tot beide parken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!