fbpx

Trein naar Vliegveld Eindhoven

Wilt u met de trein naar Vliegveld Eindhoven? De luchthaven is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer en misschien wel het ideale vervoersmiddel voor uw transfer. U kunt in de trein voldoende bagage meenemen, kunt alles nog even op een rijtje zetten en u heeft geen last van parkeer of fileproblemen. Daarnaast bespaar u op brandstof- en parkeerskosten. Met de trein reist u naar station Eindhoven Centraal, waarna u per bus 400 en 401 naar Eindhoven Airport reist in 20 minuten.

Goedkoop met de trein naar Eindhoven Airport? Profiteer van de treinkaartjes actie! Voor € 23 bestelt u een set van 2 losse treinkaartjes (enkele reis) die u samen op één dag kunt gebruiken, voor 2 personen tegelijk of op 2 verschillende dagen. Zo betaalt u slechts € 11,50 per enkele reis per persoon en is uw treinreis naar Vliegveld Eindhoven geregeld. Bekijk voor vertrek altijd even tot wanneer de treinkaartjes geldig zijn, zodat u er zeker van bent dat u de treinkaartjes kunt gebruiken voor de treinreis naar Vliegveld Eindhoven.

Trein naar Vliegveld Eindhoven

Met de trein naar Vliegveld Eindhoven

Per trein met korting naar Eindhoven Airport? Profiteer van een treinkaartjes actie en reis goedkoop met de trein naar Vliegveld Eindhoven.

  • Prijs: € 23
  • Verkoop: controleer bij aankoop
  • Reizen: controleer bij aankoop

Openbaar vervoer naar Eindhoven Airport

Er vertrekken vanaf station Eindhoven 2 buslijnen naar de luchthaven. Zowel bus 400 als 401 reist binnen 20 minuten naar de luchthaven, waarna u bent gearriveerd op het vliegveld.

Adres Eindhoven Airport

Luchthavenweg 25
5657 EA Eindhoven

Openingstijden Terminal

dagelijks 04.30 – 00.00

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl