Wil jij duurzaam en voordelig reizen? Profiteer van treinkaartjes naar Rotterdam Airport met korting! Met de kortingskaartjes reis je vanaf elk station in Nederland naar Rotterdam Centraal voor een vaste prijs.

Voor slechts €10,50 koop je een treinkaartje naar vliegveld Rotterdam met korting. Aangezien het vliegveld zelf geen treinstation heeft is het NS-treinkaartje slechts geldig tot Rotterdam Centraal. Overstappen kan op metrolijn E of Buslijn 33. Kosten voor dit laatste stuk zijn voor eigen rekening.

Treinkaartje Vliegveld

Rotterdam Airport met trein, bus of metro

Omdat de luchthaven geen treinstation heeft dien je het laatste gedeelte altijd met het Openbaar Vervoer te reizen. Afhankelijk van de richting van herkomst stap je over op de metro of bus.

Vanuit Rotterdam of Den Haag is buslijn 33 of metrolijn e de aangewezen optie. Vanuit Delft is bus 37 de rechtstreekse bus.

Kortingskaartje naar Rotterdam Airport

Heb of wil jij een treinkaartje met korting bestellen? De kortingskaartjes zijn doordeweeks geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Na betaling ontvang je een unieke code die online kan worden verzilverd. Na verzilvering ontvang je een e-ticket die uitgeprint of mobiel kan worden meegenomen op reis.