Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Zin in een actief dagje weg met de trein? Bezoek Outdoor klimpark JoyTime in Drenthe. Geen gefocus, filerijden en hoge brandstofkosten: gewoon lekker relaxen. Het klimpark in Grolloo is omringt met groen, maar is tóch makkelijk te bereiken. In deze blogpost vertellen we je meer over een tripje naar Outdoor klimpark JoyTime.

Per trein naar Outdoor klimpark JoyTime

Outdoor klimpark JoyTime bevindt zich midden in de prachtige, Drentse natuur rondom recreatieplas de Kleine Moere. Ondanks dat is outdoor klimpark Joytime eenvoudig bereikbaar per trein en het Openbaar Vervoer. Je reist eerst per trein naar Assen, waarna je in een klein kwartiertje met de bus in het kleine centrum van Grolloo uitstapt. Vervolgens loop je in slechts 4 minuten naar het klimpark.

Een goedkoop treinkaartje nodig? Ontdek de mogelijkheden op onze hoofdpagina. Wij brengen je op de hoogte van de laatste trein acties.

Outdoor Belevingspark Outdoor activiteiten in het hart van Drenthe

Activiteiten in Outdoor klimpark JoyTime

Outdoor klimpark Joytime biedt vele activiteiten voor jong en oud. Meer weten? Lees dan verder.

Klimmen en klauteren

In het klimbos bevinden zich zes parcoursen. Het laagste parcours is op twee meter hoogte en het hoogste op twaalf meter hoogte. De banen lopen op in moeilijkheidsgraad. Je ziet jezelf binnen enkele uren een grote groei doormaken! De banen bevatten maarliefst 76 verschillende hindernissen + een totale kabelbaanlengte van 725 meter!

De klimbanen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, van minimaal 1.30m lang. Niet getreurd: ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven! Het park heeft een speciaal kinderparcours voor kinderen vanaf 4 jaar. Natuurlijk reis je per trein naar Joytime en beleef je niet alleen het uitje, maar ook de treinreis samen.

Outdoor belevingspark

Naast het parcourspark, biedt JoyTime bijna twíntig andere activiteiten in het gehele outdoor belevingspark. Je reserveert voor 4 uur beleving en besluit ter plekke wat jullie gaan doen. Denk aan boogschieten, klimmen in het nettenparcours, spelen in de doolhof, geocachen, klimwanden beklimmen, het avonturenpad bewandelen, kanoën en nog veel meer!

Bezoek Assen!

Niks is leuker dan een actieve dag afsluiten in een leuke stad. Reis daarom niet direct naar huis en plan een tussenstop in de Drentse hoofdstad Assen. Slenter door de kleine binnenstad, bezichtig de oude huizen en bezoek de leuke plaatselijke winkeltjes. Sluit de dag af met een lekker hapje eten in een van de vele, lekkere restaurants die de stad te bieden heeft.

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 200 recensies
Altijd voordeel
André van Hattem
André van Hattem
2023-05-10
Geweldige acties altijd! Heel erg leuk om een keer met de trein te gaan. Helemaal naar de grote steden. Voor onze kinderen is het ook een uitje ☀️
Elise van den Berg-van der Zee
Elise van den Berg-van der Zee
2023-05-08
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-05-07
Geweldig
Kiki de Klein
Kiki de Klein
2023-05-04
Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je overzichtelijke mails, zonder overbodige toestanden of onnodige reclame. Heel handig.
Pa Piertje
Pa Piertje
2023-05-04
Dankzij de nieuwsbrief van goedkope treinkaartjes kan ik altijd goedkoop met de trein weg. Niet alleen in Nederland maar ook in Europa. Goede informatie !! waar ik zelf geen tijd voor heb om uit te zoeken
Angelique Kruip
Angelique Kruip
2023-05-04
Leuke avtie
Jan Dijkstra
Jan Dijkstra
2023-05-03

Ontvang acties

5 Topbestemmingen bij NS International in Duitsland

5 Topbestemmingen bij NS International in Duitsland

Stap aan boord van de trein en laat je meenemen naar de mooiste bestemmingen die Duitsland te bieden heeft. NS International brengt je naar betoverende steden vol geschiedenis, cultuur en ongeëvenaarde schoonheid. Of je nu een liefhebber bent van architectuur, natuur,...

5 Betoverende vakantiebestemmingen in Frankrijk

5 Betoverende vakantiebestemmingen in Frankrijk

Ben je op zoek naar een fantastische vakantiebestemming voor komende zomer? Zoek niet verder! Frankrijk, het land van de romantiek, de gastronomie en de prachtige landschappen, biedt een scala aan betoverende plekken die gemakkelijk bereikbaar zijn met de...

Topbestemmingen bij NS International met korting

Stap aan boord van de trein en laat je meevoeren naar een wereld vol ontdekkingen. NS International brengt je naar de meest fascinerende bestemmingen in Europa, waar elke hoek een nieuw avontuur biedt. Of je nu op zoek bent naar adembenemende landschappen, historische...

Pin It on Pinterest