Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Zin in een actief dagje weg met de trein? Bezoek Outdoor klimpark JoyTime in Drenthe. Geen gefocus, filerijden en hoge brandstofkosten: gewoon lekker relaxen. Het klimpark in Grolloo is omringt met groen, maar is tóch makkelijk te bereiken. In deze blogpost vertellen we je meer over een tripje naar Outdoor klimpark JoyTime.

Per trein naar Outdoor klimpark JoyTime

Outdoor klimpark JoyTime bevindt zich midden in de prachtige, Drentse natuur rondom recreatieplas de Kleine Moere. Ondanks dat is outdoor klimpark Joytime eenvoudig bereikbaar per trein en het Openbaar Vervoer. Je reist eerst per trein naar Assen, waarna je in een klein kwartiertje met de bus in het kleine centrum van Grolloo uitstapt. Vervolgens loop je in slechts 4 minuten naar het klimpark.

Een goedkoop treinkaartje nodig? Ontdek de mogelijkheden op onze hoofdpagina. Wij brengen je op de hoogte van de laatste trein acties.

Outdoor Belevingspark Outdoor activiteiten in het hart van Drenthe

Activiteiten in Outdoor klimpark JoyTime

Outdoor klimpark Joytime biedt vele activiteiten voor jong en oud. Meer weten? Lees dan verder.

Klimmen en klauteren

In het klimbos bevinden zich zes parcoursen. Het laagste parcours is op twee meter hoogte en het hoogste op twaalf meter hoogte. De banen lopen op in moeilijkheidsgraad. Je ziet jezelf binnen enkele uren een grote groei doormaken! De banen bevatten maarliefst 76 verschillende hindernissen + een totale kabelbaanlengte van 725 meter!

De klimbanen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, van minimaal 1.30m lang. Niet getreurd: ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven! Het park heeft een speciaal kinderparcours voor kinderen vanaf 4 jaar. Natuurlijk reis je per trein naar Joytime en beleef je niet alleen het uitje, maar ook de treinreis samen.

Outdoor belevingspark

Naast het parcourspark, biedt JoyTime bijna twíntig andere activiteiten in het gehele outdoor belevingspark. Je reserveert voor 4 uur beleving en besluit ter plekke wat jullie gaan doen. Denk aan boogschieten, klimmen in het nettenparcours, spelen in de doolhof, geocachen, klimwanden beklimmen, het avonturenpad bewandelen, kanoën en nog veel meer!

Bezoek Assen!

Niks is leuker dan een actieve dag afsluiten in een leuke stad. Reis daarom niet direct naar huis en plan een tussenstop in de Drentse hoofdstad Assen. Slenter door de kleine binnenstad, bezichtig de oude huizen en bezoek de leuke plaatselijke winkeltjes. Sluit de dag af met een lekker hapje eten in een van de vele, lekkere restaurants die de stad te bieden heeft.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Ontdek de Koloniën van Weldadigheid, de binnenlandse landbouwkoloniën voor armoedebestrijding uit de 19e eeuw. Duizenden armen uit de steden kregen hier onderdak en onderwijs maar werden in toenemende mate beperkt in hun vrijheid van handelen. Nog altijd vind je hier...

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Het leven is goed in gemoedelijk en bourgondisch Brabant, zeker in het groene gebied dat ligt tussen de steden Breda, Tilburg en de Belgische grens. Hier houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois dat deze regio zo...

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Misschien was u van plan in Frankrijk te kamperen, naar Turkije te vliegen of een huttentocht te maken in Zwitserland. Ook deze zomer brengen veel mensen door in Nederland. Als u ook in Nederland blijft, is dit een mooi moment om het Binnenste Buitenland in Berg en...

Pin It on Pinterest