Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Zin in een actief dagje weg met de trein? Bezoek Outdoor klimpark JoyTime in Drenthe. Geen gefocus, filerijden en hoge brandstofkosten: gewoon lekker relaxen. Het klimpark in Grolloo is omringt met groen, maar is tóch makkelijk te bereiken. In deze blogpost vertellen we je meer over een tripje naar Outdoor klimpark JoyTime.

Per trein naar Outdoor klimpark JoyTime

Outdoor klimpark JoyTime bevindt zich midden in de prachtige, Drentse natuur rondom recreatieplas de Kleine Moere. Ondanks dat is outdoor klimpark Joytime eenvoudig bereikbaar per trein en het Openbaar Vervoer. Je reist eerst per trein naar Assen, waarna je in een klein kwartiertje met de bus in het kleine centrum van Grolloo uitstapt. Vervolgens loop je in slechts 4 minuten naar het klimpark.

Een goedkoop treinkaartje nodig? Ontdek de mogelijkheden op onze hoofdpagina. Wij brengen je op de hoogte van de laatste trein acties.

Outdoor Belevingspark Outdoor activiteiten in het hart van Drenthe

Activiteiten in Outdoor klimpark JoyTime

Outdoor klimpark Joytime biedt vele activiteiten voor jong en oud. Meer weten? Lees dan verder.

Klimmen en klauteren

In het klimbos bevinden zich zes parcoursen. Het laagste parcours is op twee meter hoogte en het hoogste op twaalf meter hoogte. De banen lopen op in moeilijkheidsgraad. Je ziet jezelf binnen enkele uren een grote groei doormaken! De banen bevatten maarliefst 76 verschillende hindernissen + een totale kabelbaanlengte van 725 meter!

De klimbanen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, van minimaal 1.30m lang. Niet getreurd: ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven! Het park heeft een speciaal kinderparcours voor kinderen vanaf 4 jaar. Natuurlijk reis je per trein naar Joytime en beleef je niet alleen het uitje, maar ook de treinreis samen.

Outdoor belevingspark

Naast het parcourspark, biedt JoyTime bijna twíntig andere activiteiten in het gehele outdoor belevingspark. Je reserveert voor 4 uur beleving en besluit ter plekke wat jullie gaan doen. Denk aan boogschieten, klimmen in het nettenparcours, spelen in de doolhof, geocachen, klimwanden beklimmen, het avonturenpad bewandelen, kanoën en nog veel meer!

Bezoek Assen!

Niks is leuker dan een actieve dag afsluiten in een leuke stad. Reis daarom niet direct naar huis en plan een tussenstop in de Drentse hoofdstad Assen. Slenter door de kleine binnenstad, bezichtig de oude huizen en bezoek de leuke plaatselijke winkeltjes. Sluit de dag af met een lekker hapje eten in een van de vele, lekkere restaurants die de stad te bieden heeft.

Ontvang acties

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Frankrijk kent veel prachtige bosrijke natuurgebieden. De diversiteit van boomsoorten is enorm en zijn vaak eeuwenoud. Ben jij ook een natuurliefhebber, en heb je de Nederlandse bossen inmiddels wel gezien? Dan is het goed om te weten dat er in Frankrijk veel mooie...

5x fietsen in Frankrijk met de trein

5x fietsen in Frankrijk met de trein

Ben je een liefhebber van fietsen én Frankrijk? Wij hebben de 5 mooiste Franse fietsgebieden voor je geselecteerd. Door langgestrekte lavendelvelden en pittoreske Franse dorpjes of steden. Het land herbergt ontzettend veel mooie regio’s die je bij uitstek met de fiets...

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

Natuurlijk ben je benieuwd naar de 5 mooiste stranden van Frankrijk die je met de trein kan bereiken! Zeker als je binnenkort een leuke stedentrip of zomervakantie met de trein wilt plannen naar La Douce France. Bijvoorbeeld naar Corsica, Normandië of Frans Baskenland. De Franse stranden bezoek je niet alleen in het zomerseizoen. Ook in het najaar én in de winter ademen ze sfeer uit.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders