Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Zin in een actief dagje weg met de trein? Bezoek Outdoor klimpark JoyTime in Drenthe. Geen gefocus, filerijden en hoge brandstofkosten: gewoon lekker relaxen. Het klimpark in Grolloo is omringt met groen, maar is tóch makkelijk te bereiken. In deze blogpost vertellen we je meer over een tripje naar Outdoor klimpark JoyTime.

Per trein naar Outdoor klimpark JoyTime

Outdoor klimpark JoyTime bevindt zich midden in de prachtige, Drentse natuur rondom recreatieplas de Kleine Moere. Ondanks dat is outdoor klimpark Joytime eenvoudig bereikbaar per trein en het Openbaar Vervoer. Je reist eerst per trein naar Assen, waarna je in een klein kwartiertje met de bus in het kleine centrum van Grolloo uitstapt. Vervolgens loop je in slechts 4 minuten naar het klimpark.

Een goedkoop treinkaartje nodig? Ontdek de mogelijkheden op onze hoofdpagina. Wij brengen je op de hoogte van de laatste trein acties.

Outdoor Belevingspark Outdoor activiteiten in het hart van Drenthe

Activiteiten in Outdoor klimpark JoyTime

Outdoor klimpark Joytime biedt vele activiteiten voor jong en oud. Meer weten? Lees dan verder.

Klimmen en klauteren

In het klimbos bevinden zich zes parcoursen. Het laagste parcours is op twee meter hoogte en het hoogste op twaalf meter hoogte. De banen lopen op in moeilijkheidsgraad. Je ziet jezelf binnen enkele uren een grote groei doormaken! De banen bevatten maarliefst 76 verschillende hindernissen + een totale kabelbaanlengte van 725 meter!

De klimbanen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, van minimaal 1.30m lang. Niet getreurd: ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven! Het park heeft een speciaal kinderparcours voor kinderen vanaf 4 jaar. Natuurlijk reis je per trein naar Joytime en beleef je niet alleen het uitje, maar ook de treinreis samen.

Outdoor belevingspark

Naast het parcourspark, biedt JoyTime bijna twíntig andere activiteiten in het gehele outdoor belevingspark. Je reserveert voor 4 uur beleving en besluit ter plekke wat jullie gaan doen. Denk aan boogschieten, klimmen in het nettenparcours, spelen in de doolhof, geocachen, klimwanden beklimmen, het avonturenpad bewandelen, kanoën en nog veel meer!

Bezoek Assen!

Niks is leuker dan een actieve dag afsluiten in een leuke stad. Reis daarom niet direct naar huis en plan een tussenstop in de Drentse hoofdstad Assen. Slenter door de kleine binnenstad, bezichtig de oude huizen en bezoek de leuke plaatselijke winkeltjes. Sluit de dag af met een lekker hapje eten in een van de vele, lekkere restaurants die de stad te bieden heeft.

Ontvang acties

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Het Amsterdamse Rijksmuseum is het bekendste museum van Nederland. Altijd al een bezoekje willen brengen aan dit historische museum? Doe dit dan per trein! Geen files, onmogelijke parkeerplaatsen en drukte op de weg. In deze blog vertellen we je alles over het museum...

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Vergeet autorijden, de vele files en de hoge brandstofkosten. Een dagje treinen is dé manier om je bestemming te bereiken. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plaatsen moeiteloos te bereiken.  Zo ook leuke uitjes! In deze blog gaan we het hebben over...

Met de trein naar het Brabantse ’s-Hertogenbosch

Met de trein naar het Brabantse ’s-Hertogenbosch

Er is niks leuker dan een dagtrip met de trein naar bijvoorbeeld Den Bosch: je staat nooit in de file, kunt vanaf minuut één ontspannen en je hebt tijd om iets voor jezelf te doen. Eindelijk weer tijd om een boek te lezen, of de sudoku’s uit de krant te bestuderen!...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders