Trein naar Omniversum

Er even een dagje tussenuit in januari of februari 2018 en mee op een poolexpeditie om ijsberen en walrussen te zien? Bestel een NS Dagretour Den Haag + HTM Dagkaart + Entree Omniversum voor € 25 bij de Spoordeelwinkel. De actie is te bestellen t/m 31 januari 2018 en is te gebruiken t/m 28 februari 2018. Geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in treinen van alle Nederlandse Vervoerders. De voucher Omniversum is enkel geldig voor 1 persoon op de reisdag.

De tickets bestelt u bij de Spoordeelwinkel. In het bestelproces kunt u een reisdag en bestelling selecteren, maar kunt u ook op een later tijdstip bepalen. Wanneer u direct een reisdag kiest ontvangt u een NS e-ticket en een HTM Dagkaart om bij de attractie te komen. Met korting naar Omniversum Den Haag? Bestel deze goedkope NS dagretour en beleef een geweldig dagje uit! Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen per NS Railrunner voor € 2,50 met u mee.

Omniversum

Wat is Omniversum?

Omniversum is een grote bioscoopzaal, waarmee u wordt meegenomen naar de poolgebieden. Door middel van een groot koepelscherm wordt u omgeven door beelden van tropische vissen, ijsberen en walrussen in hun natuurlijke leefgebied. Ontdek de poolgebieden, terwijl u achterover leunt in het centrum van Den Haag.

Trein naar Omniversum

Tickets gekocht en goedkoop met de trein naar Omniversum? Reis per trein naar station Den Haag HS, waarna u overstapt op tram 1 met de HTM Dagkaart. Vervolgens is Omniversum op 8 minuten loopafstand van tramhalte Adriaan Goekooplaan.

Korting naar Omniversum

Met korting naar Omniversum? Bestel dit treinuitje en profiteer van de kortingsactie in januari 2018.

  • Prijs: € 25
  • Verkoop: t/m 31 januari 2018
  • Reizen: t/m 28 februari 2018

Openingstijden Omniversum Den Haag

Hieronder vindt u de afvaarten per dag.

  • Maandag 10.00 - 15.00
  • Dinsdag en woensdag 10.00 - 17.00
  • Donderdag en zondag 10.00 - 20.00
  • Vrijdag en zaterdag 10.00 - 21.00

Adres van Omniversum Den Haag

President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close