fbpx

Trein naar Mysteryland

Ga jij komende zomer naar Mysteryland 2019? Dan is de trein wellicht het ideale vervoersmiddel voor jou! Het scheelt een hoop frustraties (files/parkeerplaats/BOB) en daarnaast bespaar je ook nog eens op de reiskosten (benzine/parkeerkosten). Met de trein naar Mysteryland is vrij eenvoudig, omdat je enkel naar Hoofddorp Centraal hoeft te reizen waar de pendelbussen al voor je klaar staan. Op deze manier kan jij optimaal genieten van het festival en hoef je je geen zorgen te maken om het vervoer.

Pendelbus naar Mysteryland

Mysteryland wordt dit jaar gehouden op 23 t/m 26 augustus 2019! Reis met de trein naar station Hoofddorp, waarna je kunt overstappen op pendelbussen naar Mysteryland. Tickets voor de pendelbussen zijn in voorverkoop € 8 voor 24 en 25 augustus. Ga je een weekend? Dan is de ticketprijs voor de shuttlebus naar Mysteryland € 9 voor een retour. Houdt er rekening mee dat tickets duurder worden, wanneer je deze niet online besteld.

Goedkoop met de trein naar Mysteryland

Maak je geen zorgen om de heen- en terugreis en neem de trein! Op deze manier weet je zeker dat alles op een verantwoordelijke en veilige manier verloopt en bespaar je jezelf een hoop frustraties en extra kosten. We raden je wel aan om de reis van te voren te plannen, zodat je zeker weet dat je de laatste trein naar huis hebt.

Profiteer van een treinkaartjes actie en reis goedkoop met de trein naar Mysteryland. Klik hier voor lopende kortingsacties

{mymaplocation id=349,410 width=100% height=400px zoom=11 type=bing}

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl