fbpx

Trein naar Mauritshuis

Maurits Den Haag

Wilt u goedkoop met de trein naar Mauritshuis in Den Haag? Bestel een t/m 30 juni bij de Spoordeelwinkel een NS dagretour + entree Mauritshuis voor € 26 en beleef deze culturele dag in de lente van 2018! Reis naar station Den Haag Centraal, waarna u op 10 minuten loopafstand bent van het Mauritshuis. Deze actie is ook 1e klas verkrijgbaar voor € 31.

Na betaling ontvangt u een NS e-ticket en voucher Mauritshuis, die u uitgeprint of op uw mobiel dient mee te nemen als geldig NS Reisproduct. U bent verplicht om in- en uit te checken en dient de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces vast te leggen. Voor het Mauritshuis hoeft u niet te reserveren. Uw voucher is geldig op dezelfde dag als uw NS Dagretour Den Haag.

Maurits Den Haag

Korting naar Mauritshuis

Voordelig naar Mauritshuis in Jaarbeurs Den Haag? Reis met korting naar Mauritshuis in de actieperiode.

  • Prijs (2e klas): € 26
  • Prijs (1e klas): € 31
  • Prijs (kinderen 4 t/m 11): € 12
  • Verkoop: t/m 30 juni 2018
  • Reizen: t/m 31 juli 2018

Wat is het Mauritshuis in Den Haag?

Mauritshuis is een intiem museum met topstukken uit de 17e eeuw van bekende kunstenaars als Vermeer, Rembrandt, Rubens en Jan Steen. Naast een dagje naar het Mauritshuis kunt u natuurlijk ook even een kijkje nemen in Den Haag en shoppen.

Tot wanneer is deze aanbieding voor het Mauritshuis in Den Haag geldig?

De uiterste reisdatum voor deze treinkaartjes actie aanbieding is 31 juli 2018.

Voor welke reisklasse is deze actie?

De NS dagretour Den Haag Centraal + Entree voor het Mauritshuis in Den Haag en is geldig in 2e klas treinstellen en tevens verkrijgbaar voor 1e klas treinreizen.

In welke treinen is de Dagretour geldig?

In treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op het binnenlandse traject in treinen van IC Direct en ICE International. Niet geldig in treinen van Thalys/Eurostar.

Adres Mauritshuis in Den Haag

Plein 29
2511 CS Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl