Trein naar Linnaeushof

Wil jij binnenkort met de trein naar de Linnaeushof? Duizenden bezoekers hebben hier al met veel succes voor gekozen, want naast dat je bespaart op benzine- en parkeerkosten hoef je aan het eind van een gesloopte dag niet zelf te rijden. Kies daarom voor de trein en geniet van een comfortabele reis. Daarbij hoeft u slechts één keer over te stappen op de bus die u naar de voordeur van de Linnaeushof brengt.

Er zijn regelmatig acties, waarmee u een entreebewijs + treinticket + busticket kunt kopen. Op deze manier worden het Openbaar Vervoer en uitstapjes in Nederland gestimuleerd en is het voor gezinnen weer mogelijk om iets leuks te ondernemen. Ook gebruik maken van dit soort aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of Like ons op Facebook!

Van een dagje Linnaeushof knapt u zeker op!

Het Openbaar Vervoer naar de Linnaeushof

Wilt u met de trein en het Openbaar Vervoer naar de Linnaeushof? Dat is heel gemakkelijk! Neem de trein naar Haarlem Centraal, waarna u dient over te stappen op Buslijn-50 (richting Leiden). De bus maakt een reis van ongeveer 20 minuten en stopt voor de deur van de Linnaeushof. Weet u niet zeker of u de juiste bus heeft gepakt? Vraag het dan gerust even aan de chauffeur, zodat hij u verder kunt helpen.

{mymaplocation id=238 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!