Trein naar Libelle zomerweek in 2015

Libelle zomerweek 2015

Gaat u dit jaar weer met de trein naar de Libelle zomerweek in 2015? Dan raden wij u aan om van een treinkaartjes actie gebruik te maken. Zo is de Blokker en Telegraaf dagkaart nog tot 26 april verkrijgbaar en is er vanaf 01 mei 2015 weer een NS Seizoensretour actie beschikbaar. Er wordt dit jaar helaas geen aparte dagretour actie voor de Libelle zomerweek georganiseerd, maar er is wel een beperkt aantal entreebewijzen + treinkaartjes beschikbaar via de website van Libelle zelf. Hierbij moet gezegd worden dat de NS Seizoensretour + een los entreebewijs van Libelle goedkoper is. Heeft u alles al geregeld voor dit gezellige dagje uit?

Libelle zomerweek 2015

Denkt u dat dit artikel handig is voor één van uw vrienden/vriendinnen? Deel dit dan op Facebook via de knop in de rechterkolom van onze website!

Openbaar Vervoer naar Libelle zomerweek in 2015

De Libelle zomerweek is goed bereikbaar met de trein en het Openbaar Vervoer. Zo is het mogelijk om via station Almere Poort te reizen en vervolgens 10 minuten te lopen of naar Almere Centrum, waarna u kunt overstappen op speciaal busvervoer. Dit evenement vindt plaats van 18 t/m 24 mei 2015 en is zowel met tourbussen, de auto en het Openbaar Vervoer bereikbaar. Wanneer u met de auto gaat dient u wel een parkeerkaart te kopen voor € 7. Deze is ook contant te betalen op de parkeerplaats, maar dan kost deze € 10.

Sfeerimpressie:

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!