Trein naar LEGO World

LEGO World

Van 18 t /m 24 oktober wordt LEGO World in de Jaarbeurs Utrecht georaniseerd, waarbij u de grootste, meest exclusieve en levensgrote LEGO bouwwerken kunt bewonderen. De jaarbeurs wordt een week lang omgetoverd in een waar LEGO paradijs en is een absolute aanrader voor komende herfstvakantie. Tijdelijk bestelt u een Dagretour Utrecht + Entree Lego World bij de Spoordeelwinkel voor € 28 (2e klas),  € 32 (1e klas) en € 19 (kinderen 4 t/m 11 jaar). De aanbieding is verkrijgbaar t/m 24 oktober en geldig van 18 t /m 24 oktober 2018. De treinkaartjes zijn doordeweeks geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. LEGO World is dagelijks geopend van 09:00 t/m 17:00 uur.

LEGO World

Reis per trein naar Utrecht CS, waarna u op slechts 5 minuten loopafstand bent van LEGO world in Jaarbeurs Utrecht. Naast het bewonderen van bouwwerken kan er ook zelf worden gebouwd. Zo zijn er projecten als de langste spoorlijn, kunnen Ninjago trucs worden geoefend en knutselen de LEGO Friends gezellig mee.

Na betaling ontvang je een NS e-ticket dagretour Utrecht CS die je uitgeprint meeneemt op reis, als geldig NS Reisproduct. U bent verplicht om in- en uit te checken en dient de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces vast te leggen. Ook de voucher entree LEGO world neemt u uitgeprint mee en dient als toegangskaartje voor het evenement.

Korting naar LEGO World

Voordelig met de trein naar LEGO world? Maak dan gebruik van deze kortingsactie en reis met korting naar LEGO world. De aanbieding is verkrijgbaar t/m 24 oktober en geldig van 18 t/m 24 oktober 2018.

  • Prijs (2e klas): € 28
  • Verkoop: t/m 24 oktober 2018
  • Reizen: 18 t/m 24 oktober 2018

Wat is het LEGO world in Utrecht?

Kinderen kunnen zich volledig onder laten dompelen in de magische wereld van LEGO. Op het evenement hebben verschillende volwassen LEGO fans inspirerende bouwwerken gemaakt als complete steden, standbeelden van bekende personen of complete auto’s en robots. Daarbij kunnen kinderen zelf bouwen aan spoorlijnen, grote steden of andere inspirerende creaties. Is jouw kind ook zo’n fan van LEGO? Dan is dit het ultieme uitje voor komende herfstvakantie!

Tot wanneer is deze aanbieding voor het LEGO world in Wassenaar geldig?

De uiterste reisdatum voor deze treinkaartjes actie aanbieding is 24 oktober 2018.

Voor welke reisklasse is deze actie?

De NS dagretour Utrecht + Entree voor het LEGO world in Utrecht en is geldig in 2e klas treinstellen.

In welke treinen is de Dagretour geldig?

In treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op het binnenlandse traject in treinen van IC Direct en ICE International. Niet geldig in treinen van Thalys.

Adres LEGO world

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht Utrecht

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!