Trein naar Kreadoe

Kreadoe

Houdt u van creativiteit en handgemaakte producten? Reis dan per trein naar Kreadoe! Het is tijdelijk mogelijk om een Dagretour Utrecht Centraal te bestellen in combinatie met een entreebewijs voor Kreadoe. Zo reist u voordelig per trein naar Kreadoe en is in één keer uw entree en terugreis geregeld. Deze combideal is verkrijgbaar t/m 03 november en geldig van 30 oktober t/m 03 november 2019.

Kreadoe

Reis per trein naar Utrecht Centraal, waarna u op 5 minuten loopafstand bent van Jaarbeurs Utrecht. Kreadoe wordt ook dit jaar weer in Jaarbeurs Utrecht georganiseerd en is van 10:00 t/m 17:00 uur geopend.

Na betaling ontvangt u een NS e-ticket en voucher entree Kreadoe 2019, die u uitgeprint of op uw mobiel dient mee te nemen als geldig NS Reisproduct. U bent verplicht om in- en uit te checken en dient de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces vast te leggen. Voor Kreadoe hoeft u niet te reserveren. Uw voucher is geldig op dezelfde dag als uw NS Dagretour Utrecht Centraal die u gebruikt voor de treinreis naar Kreadoe in Utrecht.

Korting naar Kreadoe

Voordelig met de trein naar Kreadoe in Utrecht? Reis met korting naar Kreadoe. De plek voor creativiteit, de laatste trends, mooie materialen en verassende technieken voor uzelf, inrichting, kinderen of kinderkamer.

  • Prijs (2e klas): € 25
  • Prijs (1e klas): € 29
  • Verkoop: t/m 03 november 2019
  • Reizen: 30 oktober t/m 03 november 2019

Wat is het Kreadoe in Amsterdam?

Bij Kreadoe treft u een groot aantal workshops rondom food, inrichting, kinderen en zelfgemaakte producten. Hierbij komen verschillende deelnemers langs om hun creativiteit en vaardigheden te laten zien. Kreadoe is eigenlijk één en al inspiratie voor de creatieveling.

Tot wanneer is deze aanbieding voor het Kreadoe in Amsterdam geldig?

De uiterste reisdatum voor deze treinkaartjes actie aanbieding is 03 november 2019.

Voor welke reisklasse is deze actie?

De NS dagretour Utrecht Centraal + Entree voor het Kreadoe in Utrecht en is geldig in 2e klas treinstellen en tevens verkrijgbaar voor 1e klas treinreizen.

In welke treinen is de Dagretour geldig?

In treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op het binnenlandse traject in treinen van IC Direct en ICE International. Niet geldig in treinen van Thalys.

Adres Kreadoe in Utrecht

KreaDoe beurs 2019
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!