Trein naar Kampeer en Caravanbeurs

T/m 15 oktober bestelt u voor € 24 een NS dagretour Utrecht + entree Kampeer en Caravanbeurs. Hiermee reist u tegen een vast tarief naar station Utrecht Centraal, waarna jaarbeurs Utrecht op loopafstand is. De NS Dagretour Utrecht is geldig vanaf 09:00 uur in treinen van alle Nederlandse vervoerders van 11 t/m 15 oktober 2017.

Na aankoop ontvangt u een unieke code en een voucher entree Kampeer en Caravanbeurs. De code kunt u eenvoudig online verzilveren, waarbij u het gewenste opstapstation en de reisdatum kunt kiezen. De NS dagretour is vervolgens geldig op het gekozen traject, waarbij u de meest logische (kortste) route dient te kiezen. De voucher entree neemt u mee op uw mobiele telefoon (of uitgeprint) en dient als geldig entreebewijs voor de kampeer en caravanbeurs.

Trein naar Kampeer en Caravanbeurs

NS Dagretour Utrecht + entree Kampeer en Caravanbeurs

De Kampeer en Caravanbeurs bezoeken? Ga met de trein en bestel deze aanbieding bij de Spoordeelwinkel via de onderstaande link en reis goedkoop met de trein in oktober 2017!

  • Prijs (2e klas): € 24
  • Prijs (1e klas): € 29
  • Verkoop: t/m 15 oktober 2017
  • Reizen: 11 t/m 15 oktober 2017

Kind meenemen?

Wilt u een kind meenemen in de trein in combinatie met deze NS Dagretour actie? Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voor € 2,50 middels een NS Railrunner met u mee.

Wat is er te zien?

De leukste bedrijven en merken op het gebied van kamperen en caravans tonen hun nieuwste en populairste producten op de beurs. Doe ook inspiratie op voor uw vakantie en ontdek de leukste tenten, caravans, bagage mogelijkheden of camping gadgets.

Geen NS dagretour of voucher entree Kampeer en Caravanbeurs ontvangen?

Controleer allereerst uw ongewenste mail (spambox). Geen code of voucher ontvangen? Neem dan contact op met de Spoordeelwinkel.

De Spoordeelwinkel is op werkdagen bereikbaar van 8.00-22.00 uur, op zaterdag van 9.00-18.00 uur en op zondag van 09.00-12.00 uur.

  • Telefoon: 088-6721002
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close