Trein naar Ijsbeeldenfestival in Amsterdam

Trein naar Ijsbeeldenfestival

Het grootste winterevenement van Nederland wordt dit jaar in Amsterdam gehouden’. Ruim 40 van de beste ijskunstenaars stellen hun kunstwerken ten toon op het ijsbeeldenfestival in Amsterdam. Van 10 december t/m 05 februari 2017 kunt u de werken bewonderen op de Arena Boulevard te Amsterdam. Houdt er rekening mee dat u een entreeticket dient te kopen. Deze is vooraf te bestellen via de onderstaande knop voor slechts € 14,85 (kinderen van 4 t/m 10 jaar voor € 9).

Uiteraard doet u er verstandig aan om met het Openbaar Vervoer richting onze hoofdstad te reizen, aangezien het verkeer en parkeren vaak veel stress oplevert in deze drukke stad en het Openbaar Vervoer uitstekende geregeld is. Reis per trein naar het ijsbeeldenfestival in Amsterdam, bespaar op de reiskosten en bespaar uzelf een hoop stress.

Trein naar Ijsbeeldenfestival

Parkeren in Amsterdam kost 5 euro per uur.

Treinkaartjes actie naar het ijsbeeldenfestival in Amsterdam

U kunt uiteraard een los entreebewijs + reisproduct aanschaffen, maar bij de Spoordeelwinkel bestelt u t/m 08 januari goedkope treinkaartjes naar het ijsbeeldenfestival in Amsterdam. Hierbij is een dagretour Amsterdam en een entreebewijs inbegrepen voor slechts € 28 (kinderen van 3 t/m 11 jaar betalen slechts € 11).

  • Kosten: € 28;
  • Verkoopperiode: t/m 08 januari 2017;
  • Reisperiode: t/m 05 februari 2017.
Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!