Trein naar het Scheepvaartmuseum Amsterdam

Wilt u goedkoop met de trein naar het Scheepsvaartmuseum? Bestel een goedkope NS dagretour of een treinuitje in de actieperiode bij de Spoordeelwinkel. Reis per trein naar station Amsterdam Centraal, waarna u kunt overstappen op bus 22 (Indische buurt) of naar bus 48 (Borneo Eiland) het Scheepsvaartmuseum te Amsterdam. Het is tevens mogelijk om 22 minuten te lopen vanaf station Amsterdam Centraal. U hoeft enkel de Oosterdokkade te volgen, waarna u het Scheepsvaartmuseum al ziet liggen.

Na betaling ontvangt u een NS e-ticket en voucher entree Scheepsvaartmuseum, die u uitgeprint of op uw mobiel dient mee te nemen als geldig NS Reisproduct. U bent verplicht om in- en uit te checken en dient de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces vast te leggen. Voor het Scheepsvaartmuseum hoeft u niet te reserveren. Uw voucher is geldig op dezelfde dag als uw NS Dagretour Amsterdam die u gebruikt voor de treinreis naar het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam.

Scheepsvaartmuseum Amsterdam

Korting naar Scheepsvaartmuseum Amsterdam

Voordelig met de trein naar het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam? Reis met korting naar het Scheepsvaartmuseum van Amsterdam.

  • Prijs (2e klas): € 25
  • Prijs (1e klas): € 30
  • Prijs (kind 4 t/m 11 jaar): € 7
  • Verkoop: t/m 06 januari 2019
  • Reizen: t/m 31 januari 2019

Wat is het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam?

In het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam treft u alles over de scheepvaart van vroeger. Maritieme collecties, Atlassen en Navigatie-instrumenten vindt u in het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam. Evenals een Virtual Reality Tour over een schip uit de VOC tijd.

Tot wanneer is deze aanbieding voor het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam geldig?

De uiterste reisdatum voor deze treinkaartjes actie aanbieding is 31 januari 2019.

Voor welke reisklasse is deze actie?

De NS dagretour Amsterdam Centraal + Entree voor het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam en is geldig in 2e klas treinstellen en tevens verkrijgbaar voor 1e klas treinreizen.

In welke treinen is de Dagretour geldig?

In treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op het binnenlandse traject in treinen van IC Direct en ICE International. Niet geldig in treinen van Thalys.

Adres Scheepsvaartmuseum in Amsterdam

Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl