Trein naar dierenpark Amersfoort

Bent u van plan om binnenkort een dagje naar de dierentuin te gaan? Dan is het misschien een aanrader om met de trein naar dierenpark Amersfoort te gaan! Wanneer je met de trein naar dierenpark Amersfoort gaat is het vanaf het station lopend te doen, maar dan duurt het wel 20 minuten. Vanaf het centraal station in Amersfoort is het ook mogelijk om de bus te pakken naar het dierenpark en dan stopt u direct voor de ingang van het park.

Dierenpark Amersfoort Leeuwen

Dierenpark Amersfoort is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis per trein naar station Amersfoort, waarna u kunt overstappen op busvervoer. Buslijn 70 vertrekt om het kwartier vanaf station Amersfoort richting het dierenpark. De busreis vanaf station Amersfoort naar het dierenpark duurt slechts 5 minuten, waarna u op enkele minuten loopafstand van de hoofdingang bent.

Korting naar dierenpark Amersfoort

Reis met korting naar Dierenpark Amersfoort en bestel een treinkaartje, dagretour of dagkaart met korting! Bekijk het overzicht van goedkope treinkaartjes en bespaar tientallen euro’s op de reiskosten. Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voordelig met u mee middels een NS Railrunner voor €2,50. Het is namelijk toegestaan om deze te combineren met kortingskaartjes.

NS dagretour + Entree + Bus

  • Prijs (2e klas): 40 euro
  • Prijs (1e klas): 46 euro
  • Prijs (kinderen): 26 euro
  • Verkrijgbaar: t/m 30 september 2022
  • Geldig: t/m 31 oktober 2022

Alles over Dierenpark Amersfoort

In dierenpark Amersfoort vindt u een hoop exotisch dieren uit het dierenrijk! Bekijk de koning en zijn vrienden, terwijl u kunt genieten van een groot aantal andere dieren. Denk hierbij aan vogels, apen, pinguïns zebra’s en nog veel meer andere wezens uit het dierenrijk. Een dagje naar de dierentuin is leuk voor jong en oud, want iedereen heeft toch wel iets met dieren? Bekijk de prachtige beesten van dichtbij en ontdek hoe leuk het kan zijn!

Een treinkaartje naar dierenpark Amersfoort is het voordeligst, wanneer u gebruik maakt van één van de treinkaartjes acties op onze website. Bent u benieuwd of er op het huidige moment een trein actie lopende is? Schrijf u dan direct in voor de nieuwsbrief en u wordt op de hoogte gehouden wanneer er één beschikbaar komt!

Adres van dierenpark/dierentuin Amersfoort:
Barchman Wuytierslaan 224
3819AC Amersfoort

Tijgers in Dierenpark Amersfoort

Ontvang acties

Wandelen in de Ardennen per trein

Wandelen in de Ardennen per trein

In de Ardennen wandelen en per trein naar deze schitterende Belgische regio reizen? Dan boek je goedkope treinkaartjes online en kan je jouw wandelingen alvast plannen. Bereid je voor op de adembenemend mooie wandelroutes in de Ardennen en loop dwars door de ongerepte...

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

Vive la France! Natuurlijk wil jij per trein naar Frankrijk en wandelen met jouw hond. Dit land is namelijk niet alleen gastvrij voor mensen, maar ook voor viervoeters. Dat begint al wanneer je met de trein naar Frankrijk reist voor een heerlijke wandelvakantie. Jouw...

5x Fietsen in België per trein

5x Fietsen in België per trein

Fietsen in België is verrassend en uitdagend. Het land kent ontzettend veel mooie gebieden. Bijvoorbeeld in en rondom Nationaal Park de Hoge Kempen of de omgeving rondom de Vlaamse Kust. Het leuke is dat je niet ver hoeft te reizen. Ga je met de trein naar België om...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders