Trein naar dierenpark Amersfoort

Bent u van plan om binnenkort een dagje naar de dierentuin te gaan? Dan is het misschien een aanrader om met de trein naar dierenpark Amersfoort te gaan! Wanneer je met de trein naar dierenpark Amersfoort gaat is het vanaf het station lopend te doen, maar dan duurt het wel 20 minuten. Vanaf het centraal station in Amersfoort is het ook mogelijk om de bus te pakken naar het dierenpark en dan stopt u direct voor de ingang van het park.

Dierenpark Amersfoort is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis per trein naar station Amersfoort, waarna u kunt overstappen op busvervoer. Buslijn 70 vertrekt om het kwartier vanaf station Amersfoort richting het dierenpark. De busreis vanaf station Amersfoort naar het dierenpark duurt slechts 5 minuten, waarna u op enkele minuten loopafstand van de hoofdingang bent.

Dierenpark Amersfoort Leeuwen

 

Korting naar dierenpark Amersfoort

Reis met korting naar Dierenpark Amersfoort en bestel een treinkaartje, dagretour of dagkaart met korting! Bekijk het overzicht van goedkope treinkaartjes en bespaar tientallen euro’s op de reiskosten. Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voordelig met u mee middels een NS Railrunner voor €2,50. Het is namelijk toegestaan om deze te combineren met kortingskaartjes.

NS dagretour + Entree + Bus

  • Prijs (2e klas): 44 euro
  • Prijs (1e klas): 50,50 euro
  • Prijs (kinderen): 24 euro
  • Verkrijgbaar: t/m 30 september 2023
  • Geldig: t/m 30 september 2023

Alles over Dierenpark Amersfoort

In dierenpark Amersfoort vindt u een hoop exotisch dieren uit het dierenrijk! Bekijk de koning en zijn vrienden, terwijl u kunt genieten van een groot aantal andere dieren. Denk hierbij aan vogels, apen, pinguïns zebra’s en nog veel meer andere wezens uit het dierenrijk. Een dagje naar de dierentuin is leuk voor jong en oud, want iedereen heeft toch wel iets met dieren? Bekijk de prachtige beesten van dichtbij en ontdek hoe leuk het kan zijn!

Een treinkaartje naar dierenpark Amersfoort is het voordeligst, wanneer u gebruik maakt van één van de treinkaartjes acties op onze website. Bent u benieuwd of er op het huidige moment een trein actie lopende is? Schrijf u dan direct in voor de nieuwsbrief en u wordt op de hoogte gehouden wanneer er één beschikbaar komt!

Adres van dierenpark/dierentuin Amersfoort:
Barchman Wuytierslaan 224
3819AC Amersfoort

Tijgers in Dierenpark Amersfoort

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Trein naar Duitsland met kinderen

Trein naar Duitsland met kinderen

Ook naar Duitsland kan je eenvoudig per trein met kinderen reizen. Hiervoor zijn diverse voordelen en regelingen bedacht om de reis betaalbaar en toegankelijk te houden voor ouders. Voor de treinreis naar Duitsland is in treinen als de IC Berlijn en ICE International...

Trein en kinderen naar Frankrijk

Trein en kinderen naar Frankrijk

Binnenkort een leuke bestemming in Frankrijk bezoeken, zoals Parijs, Disneyland of één van de vele andere topbestemmingen. Dan ben je vast benieuwd hoe het werkt met kinderen in de trein door Frankrijk. In treinen als de TGV en Eurostar zijn vaak kortingsmogelijkheden...

Pin It on Pinterest