fbpx

Trein naar dierenpark Amersfoort

Bent u van plan om binnenkort een dagje naar de dierentuin te gaan? Dan is het misschien een aanrader om met de trein naar dierenpark Amersfoort te gaan! Wanneer je met de trein naar dierenpark Amersfoort gaat is het vanaf het station lopend te doen, maar dan duurt het wel 20 minuten. Vanaf het centraal station in Amersfoort is het ook mogelijk om de bus te pakken naar het dierenpark en dan stopt u direct voor de ingang van het park.

Trein dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis per trein naar station Amersfoort, waarna u kunt overstappen op busvervoer. Buslijn 70 vertrekt om het kwartier vanaf station Amersfoort richting het dierenpark. De busreis vanaf station Amersfoort naar het dierenpark duurt slechts 5 minuten, waarna u op enkele minuten loopafstand van de hoofdingang bent.

Korting naar dierenpark Amersfoort

T/m 31 oktober 2018 bestelt u een combiactie trein + entree naar Dierenpark Amersfoort, waarbij u een NS Dagretour Amersfoort + Bus + Entreeticket koopt voor slechts € 32 (2e klas) en € 39 (1e klas). Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar is deze aanbieding al voor € 19 verkrijgbaar. Geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum 30 november 2018.

  • Prijs (2e klas): € 32
  • Prijs (1e klas): € 39
  • Prijs (4 t/m 11): € 19
  • Verkoop: t/m 31 oktober 2018
  • Reizen: t/m 30 november 2018
  • Reisproduct: S Dagretour Amersfoort + Bus + Entreeticket

Alles over Dierenpark Amersfoort

In dierenpark Amersfoort vindt u een hoop exotisch dieren uit het dierenrijk! Bekijk de koning en zijn vrienden, terwijl u kunt genieten van een groot aantal andere dieren. Denk hierbij aan vogels, apen, pinguïns zebra’s en nog veel meer andere wezens uit het dierenrijk. Een dagje naar de dierentuin is leuk voor jong en oud, want iedereen heeft toch wel iets met dieren? Bekijk de prachtige beesten van dichtbij en ontdek hoe leuk het kan zijn! Een treinkaartje naar dierenpark Amersfoort is het voordeligst, wanneer u gebruik maakt van één van de treinkaartjes acties op onze website. Bent u benieuwd of er op het huidige moment een trein actie lopende is? Schrijf u dan direct in voor de nieuwsbrief en u wordt op de hoogte gehouden wanneer er één beschikbaar komt!

Adres van dierenpark/dierentuin Amersfoort:
Barchman Wuytierslaan 224
3819AC Amersfoort

{mymaplocation id=14 width=100% height=400px zoom=11 type=bing }

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl