Trein naar Decibel festival 2019

Ga jij dit jaar naar Decibel Festival 2017? Dan raden we je aan om met de trein te reizen. Op deze manier heb je geen last van file- of parkeerproblemen en parkeerkosten. Daarnaast hoef je geen rekening te houden met een BOB en kom je uitgerust aan op het festival. Reis per trein naar station Tilburg CS, waarna u kunt overstappen op pendelbussen naar het Decibel Festival.

Wij raden aan om vooraf pendelbustickets te bestellen, zodat u verzekert bent van een zitplaats en geen meerprijs hoeft te betalen. Tickets voor pendelbussen naar Decibel Festival zijn online voor € 5 verkrijgbaar, waarna u deze uitgeprint dient mee te nemen op reis. Controleer vooraf goed de vertrektijden van de laatste pendelbussen en treinen om verzekerd te zijn van een ontspannen terugreis.

Met de trein naar Decibel is gemakkelijk, snel en comfortabel!

Openbaar Vervoer naar Decibel Festival

Elk jaar reizen duizenden festivalgangers per trein naar Decibel Festival. U reist per trein naar station Tilburg Centraal Station waar de pendelbussen al voor u klaarstaan. Goedkoop met de trein? Kijk dan of er een aanbieding verkrijgbaar is! Overzicht van aanbiedingen vindt u via: Alle Treinkaart acties.

Adres Decibel Outdoor Festival

Beekse Bergen 31 5081 NJ Hilvarenbeek

  1. Reacties (0)

  2. Laat je reactie achter

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Leuke ervaring, tips of een vraag? Deel het!

  1. Voor en door treinreizigers!
0 Karakters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Deel deze pagina!

Close