Trein naar de Kuip

Trein naar een Voetbalstadion

Binnenkort naar een evenement, voetbalwedstrijd of concert in de Kuip? Reis dan per trein naar de Kuip en bespaar op uw reiskosten middels een kortingsactie. Daarnaast bespaart u op brand- en parkeerkosten en heeft u geen last van file- en parkeerproblemen, aangezien de parkeerplaatsen rondom het Feyenoord stadion niet zijn berekend op grote aantallen auto’s. De Kuip is uitstekend bereikbaar per trein en het Openbaar Vervoer. U reist naar station Rotterdam Centraal, Zuidplein of station Lombardijen, waarna u met het Openbaar Vervoer naar de Kuip kunt reizen. Beide stations zijn per bus, tram en trein bereikbaar.

Trein naar een Voetbalstadion

Openbaar Vervoer naar de Kuip

Met het Openbaar Vervoer naar de Kuip? Reis dan per trein, bus of metro naar station Rotterdam Centraal of Zuidplein en stap over op tramlijn 23 of 12, waarna u uitstapt bij stadion Feyenoord. Vanaf Rotterdam Centraal kunt u tevens gebruik maken van buslijn 48 en vanaf Zuidplein van buslijn 76. Tevens is het mogelijk om per trein naar station Lombardijen te reizen en over te stappen op tramlijn 2 of 20.

Voordelig naar het stadion? Bereken de goedkoopste treinreis!

Op wedstrijddagen van Feyenoord is het ook mogelijk om de stoptrein vanaf Rotterdam Centraal of Dordrecht Centraal naar station Rotterdam Stadion te pakken, waarna u op loopafstand van de Kuip bent.

Evenementen in de Kuip

Hieronder vindt u een overzicht van bekende evenementen/activiteiten in de Kuip.

  • Voetbalwedstrijden van Feyenoord;
  • UEFA cub wedstrijden;
  • Voetbalwedstrijden van het Nederlandselftal;
  • Concerten van bekende artiesten.

Adres de Kuip

Stadion Feijenoord N.V.
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!