Trein naar de Belgische kust

Er vertrekken dagelijks ongeveer 16 treinen vanuit Nederland naar de Belgische kust. Het traject wordt verzorgd door Thalys en IC Brussel, waarbij u badplaatsen als Knokke-Heist (bij de grens van Nederland), Zeebrugge, Blankenberge, Wenduine, De Haan aan Zee en Oostende kunt bezoeken. Met een reistijd van slechts 3 uur en 24 minuten bent u op deze prachtige kustlijn voor u het weet. Vertrek in de ochtend en u licht tegen het middaguur al op het strand! Per IC Brussel reist u al vanaf € 29 naar de Belgische kust en per Thalys al vanaf € 35,80. Goedkoop met de trein naar de Belgische kust? Boek uw treintickets dan tijdelijk tot 7 dagen voor vertrek (tijdelijk verkrijgbaar voor IC Brussel).

Voordeel van treinreizen is dat u direct kunt instappen en niet vroegtijdig hoeft in te checken. Daarbij geniet u van comfortabele zitplaatsen, voldoende bagageruimte en catering aan boord. Boekt u online? Dan betaalt u geen boekingskosten! De treinreis naar de Belgische kust verloopt via Brussel-Zuid (Midi), waarna u overstapt op de regionale trein naar uw eindbestemming.

Knokke

Top 5 stranden in België

Met de trein naar het strand in België? Bekijk de top 5 van mooiste stranden en boek vandaag nog uw treinticket naar België!

  1. Knokke-Heist (bij de grens van Nederland)
  2. Zeebrugge
  3. Blankenberge
  4. Wenduine
  5. De Haan aan Zee
  1. Reacties (0)

  2. Laat je reactie achter

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Leuke ervaring, tips of een vraag? Deel het!

  1. Voor en door treinreizigers!
0 Karakters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Deel deze pagina!

Close